Cele mai reuşite trilogii! – partea 2-a

Au distribuit acest Film/Episod Online0

 

 

Trilogiile sunt destul de populare în industria cinematografică! Nici nu ne mirăm – dacă un film are succes, de ce să nu aibă continuări? Această formula nu funcţionează întotdeauna, însă în cazul următoarele trilogii, a mers!

Vezi partea a 1-a…..

20. X-Men (serie de filme)

x men hugh jackman still

În anul 1944, în Polonia ocupată de Germania, adolescentul Erik Lehnsherr este despărţit de părinţii lui după ce intră în lagărul de concentrare. În timp ce încearcă să ajungă la ei, el face ca nişte porţi de metal să se îndoaie spre el ca şi când ar fi atrase de o forţă magnetică. Câteva decenii mai târziu, Senatorul Robert Kelly încearcă să treacă o lege de Înregistrare a Mutanţilor în Congres care ar obliga mutanţii să-şi facă publică identitatea şi abilităţile. Prezenţi acolo sunt Lehnsherr, cunoscut acum drept Magneto, şi telepatul Profesor Charles Xavier, care discută în privat punctele diferite de vedere în legătură cu relaţiile dintre oameni şi mutanţi.

La Casa Albă, mutantul cu capacităţi de teleportare, Nightcrawler, încearcă să-l asasineze pe preşedintele Americii, dar fără succes şi reuşeşte să scape lăsând în urmă un mesaj care spune „libertatea mutanţilor acum.” La Lacul Alkali, membrul X-Men Wolverine vede că nu a mai rămas nimic din baza militară din filmul precedent. El se întoarce la şcoala de mutanţi a Profesorului Xavier în timp ce alţi colegi X-Men, Storm şi Jean Grey, îl găsesc pe Nightcrawler cu ajutorul lui Xavier şi invenţia lui denumită Cerebro. Xavier şi un alt „student” de-al său, Cyclops, îl vizitează pe mutantul Magneto în celula sa de plastic în care este închis pentru a-l întreba despre tentativa de asasinare.

Cu 20 de ani în urmă, profesorul Charles Xavier şi Erik Lensherr o întâlnesc pe tânăra Jean Grey la casa părinţilor ei pentru a o invita să se alăture şcolii lor. Zece ani mai târziu, tatăl industrialist al lui Warren Worthington II descoperă că fiul lui este un mutant, iar băiatul încearcă să-şi taie aripile. În prezent, Worthington Labs anunţă că a dezvoltat un medicament care să suprime gena-X care le oferă muntaţilor aceste abilităţi deosebite, prezentându-l ca pe un „leac” pentru orice mutant care-l doreşte. Leacul este creat dintr-un genom al unui tânăr mutant pe nume Jimmy care se află într-un laborator al celor de la Worthington de pe Insula Alcatraz.

Unul dintre cele mai populare personaje din seria X-Men, are parte de propriul său film. Prequel al celebrei serii, filmul prezintă aventurile mutantului cu uimitoare puteri regenerative înainte de-al întâlni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine (sau Logan) pornește în căutarea propriului său trecut și a originii uimitoarelor sale puteri. Acest thriller cu actiune tensionanta, abordeaza intr-un stil direct, taios, originile misterioase ale protagonistului, trecutul sau plin de violenta, dar si trecutul sau romantic precum si infricosatorul program Weapon X, care ii permite sa dea frau liber furiei sale primitive. Pe parcursul actiunii, Wolverine intalneste noi mutanti legendari, precum Deadpool (Ryan Reynolds) si Gambit (Taylor Kitsch). În rolul principal a fost distribuit același Hugh Jackman, superstarul care intra din nou in pielea personajului sau, interpretand rolul lui Wolverine intr-o maniera de exceptie.

În anul 1944, într-un lagăr din Polonia ocupată de Germania nazistă, omul de ştiinţă Dr. Klaus Schmidt îl observă pe tânărul Erik Lensherr cum îndoaie cu puterea minţii o poartă de metal atunci când este separat de mama lui. Lensherr este adus la biroul lui Schmidt din Germania şi i se cere să mute o monedă de pe birou. Schmidt îi ucide mama băiatului atunci când băiatul nu reuşeşte să îndeplinească solicitarea şi, într-un acces de furie şi durere, puterile telekinetice ale băiatului se manifestă şi ucide doi gardieni, iar apoi distruge întreaga cameră.

Filmul îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut și iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre. Mediul nefamiliar îl va arunca într-un conflict cu unul dintre cei mai celebri antagoniști ai săi și-i va schimba viața o dată pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oară în viață și împins la limita forțelor sale fizice și psihice, Wolverine va trebui să înfrunte nu doar imbatabilul oțel al săbiilor de samurai, ci și zbuciumul interior provocat de propria imortalitate și de despărțirea tragică de cei dragi.

Renumitul regizor Bryan Singer revine din nou cu filmul de actiune “X-Men: Apocalypse 2016” in cea de-a noua tranșă din seria de filme X-Men in continuarea filmului X-Men: Days of Future Past din 2014, cu un scenariu scris după o poveste concepută de Bryan Singer, Simon Kinberg, Michael Dougherty și Dan Harris, in rolurile principale cu James McAvoy, Michael Fassbender si Jennifer Lawrence. Apocalypse, primul şi cel mai puternic mutant care a existat vreodată, a fost venerat ca zeu încă de la începuturile civilizaţiei, chiar dacă în diferite perioade de timp a fost cunoscut sub nume diferite, cum ar fi Ra, Krishna sau Yahweh. Acumulând forţa multor altor mutanţi de-a lungul timpului, Apocalypse a devenit invincibil şi nemuritor. Însă timp de mai multe milenii, atotputernicul mutant a dormit în interiorul unei piramide. Trezit de cercetătorii care făceau săpături în interiorul acesteia, Apocalypse constată cu dezamăgire stadiul în care a ajuns lumea şi recrutează un grup de mutanţi pentru a purifica omenirea şi a crea o nouă ordine mondială, cu intenţia de a o conduce chiar el. Dar cum în joc este însăşi soarta Pământului, Raven şi Charles Xavier nu pot privi cu resemnare ceea ce se întâmplă şi cu ajutorul unei echipe de tineri X-Men concep şi aplică planul de a salva omenirea.

În anul 2029, mutanţii se află în pragul extincţiei şi niciun alt mutant nu s-a mai născut în ultimii 25 de ani. James „Logan” Howlett (Hugh Jackman), cunoscut în trecut drept Wolverine, îşi petrece zilele lucrând ca şofer şi face rost în mod ilegal de medicamente în Texas. El a îmbătrânit foarte mult deoarece adamantiumul care i-a fost introdus în oase a început să îl otrăvească şi i-a afectat puterile de vindecare. Logan locuieşte cu căutătorul de mutanţi, Caliban, în apropierea graniţei cu Mexicul şi au grijă amândoi de Profesorul Charles Xavier (Patrick Stewart) care nu îşi mai poate controla puterile pe deplin.Într-o zi, Logan este abordat de Gabriela, o asistentă de la corporaţia de biotehnologie Alkali-Transigen, care doreşte să o ajute să se ducă împreună cu fetiţa ei în vârstă de 11 ani într-un loc din Dakota de Nord cunoscut drept „Eden”. Donald Pierce, şeful securităţii companiei, îl găseşte pe Logan şi îi cere la rândul său ajutorul pentru a o găsi pe Laura, însă Logan refuză să îl ajute.

La zece ani după Apocalipsă, din cauza expunerii în mod repetat la radiaţii, apare o nouă generaţie de mutanţi. Printre aceştia se află şi fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste o putere cosmică nemaiîntâlnită. Sedusă şi coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un duşman de temut. Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viaţa unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.

21. Terminator (serie de filme)

Terminator este o franciză americanăcreată de James Cameron și Gale Anne Hurd . Franciza cuprinde o serie de filme de acțiune de ficțiune științifică , benzi desenate, romane și mass-media suplimentare, referitoare la bătălii dintrerețeaua de mașini inteligente sintetice a lui Skynet șiforțele de rezistență ale lui John Connor cu restul rasei umane . Cele mai cunoscute produse ale Skynet în scopurile sale genocide sunt diferitele modele de terminatoare , cum ar fi T-800 , care este portretizat de Arnold Schwarzenegger începând cu originalulFilmul Terminator în 1984. Până în 2010, franciza a generat venituri de 3 miliarde de dolari.

terminator judgement day

În Los Angeles-ul anului 1984, un Terminator – Arnold Schwarzenegger – (un cyborg programat s-o ucidă pe tânăra femeie numită Sarah Connor – Linda Hamilton), soseşte din viitor pentru a îndeplini această misiune. La puţin timp după aceea, Kyle Reese (Michael Biehn), un soldat trimis la rândul lui din viitor, soseşte ca s-o apere pe Sarah. După ce Terminatorul ucide câţiva oameni (inclusiv alte două femei ce poartă acelaşi nume), acesta o găseşte pe adevărata Sarah Connor într-un club de noapte, însă Kyle ajunge la timp pentru a o salva pe femeie.Cei doi fură o maşină şi fug de Terminator în timp ce acesta fură o maşină de poliţie pentru a-i urmări. Kyle îi explică lui Sarah faptul că, în viitorul nu foarte îndepărtat, o reţea de inteligenţă artificială cunoscută drept Skynet va deveni conştientă de sine şi va iniţia un holocaust nuclear. De asemenea, îi spune că viitorul ei copil ce urmează a fi conceput, John, va conduce supravieţuitorii şi îi va organiza într-o mişcare de rezistenţă împotriva Skynet-ului şi a armatei sale de roboţi.

În 1995, John Connor (Edward Furlong) locuieşte în Los Angeles împreună cu părinţii lui adoptivi. Mama lui, Sarah Connor (L inda Hamilton), l-a pregătit pe parcursul copilăriei sale pentru rolul ce-l va avea ca lider al Rezistenţei Umane împotriva Skynet – reţeaua de inteligenţă artificială ce va avea acces la rachetele nucleare deţinute de Statele Unite ale Americii şi va iniţia un holocaust nuclear denumit drept „Ziua Judecăţii” în anul 1997 -, însă ea a fost arestată şi internată într-un spital de nebuni după ce a încercat să arunce în aer o fabrică de calculatoare.Skynet trimite un nou Terminator înapoi în timp ca să îl ucidă pe tânărul John. Noul Terminator este etichetat drept T-1000 (Robert Patrick) şi reprezintă un prototip avansat construit dintr-un „metal lichid” care îi conferă capacitatea de-a prelua forma a oricărui obiect pe care îl atinge, ba chiar poate să îşi transforme membrele în cuţite sau alte arme albe. Modelul T-1000 soseşte şi ucide un poliţist pentru a prelua înfăţişarea acestuia.

John Connor (Nick Stahl) a trăit ascuns în Los Angeles în anii de după moartea mamei sale, Sarah, din cauza leucemiei. Cu toate că Ziua Judecăţii nu a venit în data de 29 august, 1997, aşa cum se credea, John încă mai crede că un război între oameni şi maşinării se va produce. Neputând să-l localizeze pe John din trecut, Skynet trimite un nou model de Terminator, modelul T-X (Kristanna Loken), în data de 24 iulie, 2004, pentru a ucide restul membrilor din Rezistenţa Umană.

T-X-ul este chiar mai avansat decât precedenţii Terminatori având, printre multe alte îmbunătăţiri, capacitatea de-a reprograma alte maşinării cu nanotehnologie. Spre deosebire de ceilalţi Terminatori, aspectul ei fizic este feminin. Rezistenţa trimite un Terminator reprogramat (modelul T-850) înapoi în timp ca să apere ţintele lui T-X printre care se află inclusiv John şi viitoarea lui soţie, Kate Brewster (Claire Danes). După ce elimină câteva ţinte, T-X-ul dă de urma lui John şi Kate, însă cei doi reuşesc să scape cu ajutorul Terminatorului T-850 (Arnold Schwarzenegger).

În anul 2003, Dr. Serena Kogan (Helena Bonham Carter) de la Cyberdyne Systems îl convinge pe condamnatul la moarte Marcus Wright (Sam Worthington) să semneze pentru ca trupul său să fie donat cercetărilor medicale după execuţie. Un an mai târziu, sistemul automat Skynet se reactivează, devine conştient de sine şi începe să perceapă oamenii ca pe nişte ameninţări ce trebuiesc distruse, exterminând o mare parte din omenire cu ajutorul unor arme nucleare într-un eveniment care devine cunoscut drept „Ziua Judecăţii”.

În anul 2018, John Connor (Christian Bale) conduce un atac asupra unei baze Skyney unde descoperă oameni ţinuţi prizonieri şi schiţe ale noilor tipuri de Terminatori ce încorporează ţesut uman. El este singurul supravieţuitor din atacul asupra bazei pe care o distruge cu o explozie nucleară. După plecarea lui Connor, Marcus iese dintre dărâmăturile bazei şi începe să umble prin Los Angeles. John se întoarce la sediul Rezistenţei aflată la bordul unui submarin nuclear şi îi spune Generalului Ashdown (Michael Ironside) despre descoperirea făcută.

În anul 2029, liderul Rezistenţei Umane John Connor (Jason Clarke) lansează o ofensivă finală de proporţii în Los Angeles împotriva Skynet şi a armei sale temporale. Înainte ca rezistenţa să poată ajunge la maşina timpului, Skynet trimite înapoi în timp, în anul 1984, un robot T-800 pentru a o omorî pe mama lui John, Sarah Connor (EmiliaClarke), ca să nu-l mai poată naşte pe acesta. Kyle Reese (Jai Courtney) se oferă voluntar să se întoarcă în timp ca s-o protejeze pe aceasta şi să se asigure de existenţa lui John.În timp ce Jai pluteşte prin câmpul magnetic al maşinăriei, el primeşte un avertisment criptat în legătură cu evenimentele din anul 2017. T-800-le soseşte în anul 1984, dar este imediat omorât de Sarah şi “The Guardian” (Arnold Schwarzenegger), un robot T-800 (model 101) reprogramat. La scurt timp după aceea, Kyle este salvat la rândul său de un T-1000 (Lee Byung-hun) de Sarah şi The Guardian. Kyle află că timpul original a fost alterat.

Mai mult de două decenii după evenimentele de la Terminator 2: Ziua Judecății, Sarah Connor își propune să protejeze o tânără pe nume Dani Ramos și prietenii ei ca un Terminator de Metal lichid, trimis din viitoarele încercări de a le termina. Sarah Connor sa întors de departe și se pregătește cu o echipă de agenți care vor lupta împotriva lui T-1000. Au trecut mai mult de două decenii de când Sarah Connor a împiedicat Ziua Judecății, a schimbat viitorul și a re-scris soarta rasei umane. Dani Ramos trăiește o viață simplă în Mexic, alături de fratele și tatăl ei, când un nou Terminator extrem de avansat și mortal – un Rev-9 – călătorește în timp pentru a o vâna și a o ucide. Supraviețuirea lui Dani depinde de unirea forțelor ei cu doi războinici: Grace, un super-soldat îmbunătățit din viitor și Sarah Connor împietrită de bătălie. În timp ce Rev-9 distruge fără milă totul și pe toată lumea în calea lui de a căuta Dani, cei trei sunt conduși la un T-800 din trecutul lui Sarah, care poate fi ultima lor speranță.

22. The Infernal Affairs Trilogy

O trilogie superba,tipic asiatica sa zic asa,cu multe incurcaturi,tensiune si drama,din pacate am vazut prima data The Departed,si am zis wow ce film,dar aveam in calc de ceva vreme si Infernal Affairs m-am uitat si parca stiam de undeva filmul aceleasi replici,faza cu plicul,tot!!!
Imi pare rau ca m-am uitat la The Departed,actori unul si unul,Martin Scorsese…si dupa am aflat ce copie cuvant cu cuvant.

infernal affairs still

Ming (Andy Lau) este un informator al Triadei, infiltrat in fortele Politiei. In curand el va deveni inspector. Yan (Tony Leung) este informatorul Politiei din sanul Triadei. Recrutat de acestia dinainte de a termina Academia de Politie, el a fost trimis la consilieri psihiatrici de mai multe ori pentru nestavilita sa violenta. Traind vieti paralele, Ming si Yan se simt din ce in ce mai prinsi in capcana falselor lor existente si acest razboi al nervilor si-al dublelor identitati… Care dintre ei va ceda primul, care va supravietui? O coloana sonora superba si un film foarte bun,originalul dupa care s-a facut The Departed,insa ca o comparatie,dupa mine,Departed este o capodopera,si actorii si absolut totul,probabil si fiindca s au investit foarte multi bani si este o productie HOolyoowdiana ! Oricum unul din putinele filme chinezesti ,bune !

În anul 1991, inspectorul de poliţie din Hong Kong, Wong Chi-shing (Anthony Wong), se întâlneşte cu informatorul său, Hon Sam (Eric Tsang), în timp ce Lau Kin-ming (Edison Chen), viitoarea cârtiţă a lui Hon din intermediul Departamentului de Poliţie al Hong Kong-ului, îl ucide pe şeful triadei, Ngai Kwun. Lau este mai apoi întâmpinat de soţia lui Hon, Mary (Carina Lau), care îl întreabă dacă are vreo reţinere cu privire la misiunea pe care o desfăşoară pentru Hon. Oferindu-i banii, Mary îl sfătuieşte pe Lau să nu se facă prea vizibil. De asemenea, Mary îi mărturiseşte că ea a fost cea care a odronat uciderea lui Ngai, admiţând faptul că Hon nu are habar despre această intruziune a ei şi îi cere lui Lau să nu scoată niciun cuvânt despre asta. Mary vrea ca Hon să-l înlocuiască pe Ngai la conducerea triadei. Între timp, instructorii de la Academia de Poliţie descoperă că Chan Wing-yan (Shawn Yue), un cadet promiţător, dar tulburat, este fratele vitreg al moştenitorului lui Ngai Kwun, Ngai Wing-hau (Francis Ng).

Suspiciunile care planeaza asupra inspectorului Ming cu privire la moartea colegului sau, Chan, determinea limitarea activitatii sale la munca de birou. Dupa zece luni in care Ming redacteaza rapoarte, superiorii ii acorda o a doua sansa si il trimit din nou pe teren. Misiunea sa este aceea de a localiza spionii trimisi de Triada in departamentul de politie. Primul suspect este un nou venit pe nume Yeung. Investigatiile confirma implicarea acestuia in afacerile ilegale ale Triadei si prezenta iscoadelor in randul politistilor. Astfel, o confruntare sangeroasa intre politia din Hong Kong si gruparile mafiote care distrug orasul devine inevitabila. Infernal Affairs 3 se comporta ingenios pe linia de complot a primului film, dar cu povestea sa complexa si comutarile frecvente intre trecut si prezent. Este de natura sa confunde serios oricine ajunge la ea fara sa fi vazut prima parte sa inteleaga cele doua personaje principale. Pentru cei care au, acest film aduce detalii suplimentare despre relația dintre cele două. Jucat superb de Tony Leung și Andy Lau. Cu reluări frecvente, filmul se concentrează pe extinderea povestii triungului Ming (Andy Lau), înrăutățind tensiunea, deoarece stresul vieții sale duble devine intolerabil. Interpretarea obișnuită a lui Leon Lai, care marchează celelalte filme ale sale, funcționează bine aici, deoarece vă lasă câteva indicii despre motivația personajului său până la punctul culminant.

23. The Mad Max Trilogy

mad max the road warrior

Film inclus pe lista clasicelor, desi nu are nici un premiu. Ecranizare a unui story de Byron Kennedy. Intr-un viitor probabil post-apocaliptic, un peisaj dezolant, in care putinii supravietuitori sunt terorizati de bande motorizate, Max – un politist blazat de munca pe care o face si scarbit de ororile intalnite la tot pasul – vrea sa se retraga si sa traiasca linistit cu sotia si fiul.

Cand insa acestia sunt ucisi de banda lui Toecutter, ca represalii, Max simte ca trebuie sa-si razbune nu numai familia, ci pe toate victimele, si se transforma intr-un justitiar al soselelor. Cu sufletul mort, ultimul aparator al vietii incepe o vanatoare nemiloasa a acestor indivizi motorizati, care se distreaza ucigand si violand nevinovati… Film de mare impact in Australia. Cascadoriile de mare valoare si periculozitate au starnit invidia Hollywood-ului. Abia Mad Max 2 l-a consacrat pe Gibson pe plan mondial.

Mad Max 2: Războinicul Şoselelor – Continuarea realizata de regizorul George Miller la succesul sau Mad Max e dovada clara ca urmarile nu sunt in mod necesar inferioare originalelor ce le-au inspirat. Caci acest Mad Max e chiar mai intens si mai captivant decat precedentul. Actiunea se petrece in Mad Max 2 cativa ani dupa moartea sotiei si copilului sau cand fostul ofiter de politie Max (Mel Gibson), devenit un calator singuratic, rataceste prin salbaticiile Australiei. O Australie devastata de un razboi nuclear si unde rezervele de petrol sunt acum nepretuite.Max va fi pus in situatia deloc placuta de a trebui sa apere o comunitate de oameni cinstiti care exploateaza o rafinarie de banda de atacatori care o terorizeaza. Mad Max 2 a fost extrem de bine primit de catre public la lansare si de atunci (1981) nu a incetat sa incante tele(spectatorii) dornici de actiune si senzatii tari. Si la aceasta a contribuit, fara doar si poate, partitura remarcabila pe care o face Mel Gibson.

Mad Max: Cupola Tunetului – Max (Mel Gibson) descinde de aceasta data in orasul Bartertown pentru a descoperi niste posesiuni furate. El nimereste in mijlocul unui adevarat razboi declansat intre conducatorii orasului: Auntu Entity (Tina Turner) pe de-o parte si perechea Master-Blaster pe de alta parte. Master este un pitic al carui geniu tehnologic subjuga Bartertown si al carui protector este Blaster (Paul Larsson). Max va trebui pana la urma sa se lupte pe viata si pe moarte in spectaculoasa arena a gladiatorilor din oras – Thunderdome.

Filmul e plin de surprize – cea mai mare fiind evolutia lui Max insusi de la un personajul singuratic clasic la unul profund, extrem de credibil. Telespectatorii vor avea bucuria sa descopere pe coloana sonora a filmului hitul ” We Don’t Need Another Hero ”, interpretat de Tina Turner.

În viitorul îndepărtat, lumea a devenit o pustietate deşertică şi civilizaţia aşa cum o cunoaştem noi este inexistentă. Max (Tom Hardy), un supravieţuitor din Australia, este capturat de către War Boys, armata liderului unui cult, cunoscut drept Regele Immortan Joe (Hugh Keays-Byrne). Desemnat a fi un donator de sânge universal, Max este întemniţat şi folosit pe post de „pachet de sânge” pentru unul dintre membrii armatei, Nux (Nicholas Hoult). Între timp, Imperator Furiosa (Charlize Theron) hoinăreşte în maşina ei blindată şi tunată pentru a găsi şi colecta benzină.

Furiosa începe să conducă în afara rutei, ceea ce-l alertează pe Joe care realizează faptul că cele Cinci Soţii – femeile alese special pentru împerechere şi perpetuarea rasei – au dispărut. Joe îşi pune întreaga armată s-o urmărească pe Furiosa, chemându-i în ajutor şi pe cei din Gas Town şi Bullet Farm. Nux se alătură armatei avându-l pe Max legat de capota maşinii sale pentru a-l alimenta cu sânge în continuare.

24. The Austin Powers Trilogy

austin powers goldmember still

În 1969, după ce și-a pierdut aproape toți agentii, dr. Evil îi întinde o cursă lui Austin Powers, dar ca să nu fie prins de versatul agent, decide să apeleze la criogenie. Austin optează pentru același procedeu, luând în calcul că diabolicul terorist își va face din nou apariția. 30 de ani mai târziu, dr. Evil este readus la viață în Nevada, unde fură o armă nucleară și ia mai mulți prizonieri în schimbul cărora cere un miliard de dolari. Austin este și el readus la viață pentru a-l opri pe dr. Evil. Misiunea este mai dificilă decât am fi putut crede, iar Austin este uimit de schimbările petrecute în lume…

Austin Powers 2 – Spionul care mi-a tras-o. Dr. Evil a descoperit un fel de mașină a timpului cu care reușește să ajungă în anul 1969 și să fure libidoul unui spion țăcănit pe nume Austin Powers (Mike Myers). Total lipsit de orice urmă de viață sexuală, Austin este nevoit să se întoarcă și el în același an pentru a-și recupera vitalitatea de altădată. Cu ajutorul agentului Felicity Shagwell (Heather Graham), Austin folosește o altă mașină a timpului aflată în posesia serviciilor secrete britanice și astfel ajunge pe același teren cu Evil, într-o luptă pentru o cauză nobilă. Însă misiunea lui Austin nu se oprește numai la a recupera ceea ce i-a fost furat. Spionul trebuie să mai salveze și întreaga planetă pe care Evil, doctorul care s-a îndrăgostit de o clonă a sa, intenționează să o supună propriilor lui capricii.

Au trecut 3 ani de când Austin Powers, cel plin de ritm, acel spion afemeiat, de renume internațional, și-a înfrânt vechiul dușman, Dr. Evil. Dar, după ce Dr. Evil și complicele său Mini Eu au evadat dintr-o închisoare de maximă securitate, Austin este chemat să acționeze, încă o dată în cea de-a treia serie „Austin Powers”. Făcând echipă cu misteriosul Goldmember, Dr. Evil concepe un plan de călătorie în timp pentru a cuceri lumea, plan ce presupune răpirea lui Nigel Powers, iubitul tată al lui Austin Powers și cel mai renumit spion al Angliei. Urmărindu-i pe ticăloși în timp, Austin Powers ajunge în 1975 unde își unește forțele cu vechea sa prietenă, Foxxy Cleopatra, o detectivă stilată. Împreună, Austin și Foxyy trebuie să găsească o cale de a-l salva pe Nigel Powers și de a-i opri pe Dr. Evil și Goldmember.

25. The Mighty Ducks Trilogy

the mighty ducks still

The Mighty Ducks – După ce s-a rănit la genunchi într-un incident sportiv, Gordon Bombay se întoarce acasă, devenind antrenorul echipei naționale de hochei a Statelor Unite, The Ducks, care trebuie să lupte împotriva echipelor din întreaga lume, pentru obținerea titlului. Va putea câștiga meciul final cu jucătorii din înghețata Islandă?

D2: The Mighty Ducks (cunoscut și sub numele de Băieții de la Mighty Ducks 2 ) este un film american de comedie-dramă sportiv din 1994regizat de Sam Weisman . Este a doua și penultima tranșă din trilogia The Mighty Ducks și este o continuare a filmului din 1992 The Mighty Ducks și produsă de Walt Disney Pictures , The Kerner Entertainment Company și Avnet – Kerner Productions. În unele țări, filmul a fost intitulat The Mighty Ducks (primul care a fost intitulat Champions și ca The Mighty Ducks Are the Championsla eliberarea la domiciliu). A fost succedat de filmul final al seriei, D3: The Mighty Ducks , în 1996.

În cel de-al treilea episod al acestei serii, Ducii obțin burse pentru Eden Hall Academy, o școală pregătitoare de rang înalt. Însă, ca studenți, vor trebui să se confrunte cu echipa de snob varsity…

26. The Blade Trilogy

Blade este o franciză de film și televiziune bazată pe supereroul fictiv Marvel Comics cu același nume , înfățișat de Wesley Snipes în serialele de film și Sticky Fingaz în serialul de televiziune. Filmele au fost scrise de David S. Goyer (și au servit, de asemenea, ca co-scriitor pentru serialele TV în primele două și ultimele episoade), pe baza benzilor desenate de Marv Wolfman și Gene Colan . Cele trei filme au fost regizate de Stephen Norrington , respectiv Guillermo del Toro și Goyer și distribuite de New Line Cinema .

Personajul a fost creat în 1973 pentru Marvel Comics de către scriitorul Marv Wolfman și artistul Gene Colan și a fost un personaj de sprijin în comicul din anii 1970 The Tomb of Dracula . În comic, mama lui Blade a fost mușcată de un vampir în timp ce lucra cu Blade.

Blade still

Wesley Snipes este memorabil în rolul super-eroului Blade, cel mai faimos #vânător de #vampiri al timpurilor moderne. Legenda sa este înfricoșătoare. Înainte să-l aducă pe lume pe Blade, mama sa a fost mușcată mortal de un vampir, devenind astfel imun la atacurile fatale ale acestor creaturi ale nopții. Blade crește și va deveni cel mai de temut dușman al urmașilor lui Dracula pe care îi hăituiește și în gaură de șarpe, în cavou de castel și în toaletă de club de noapte. După 30 de ani, când află adevărul despre moartea mamei sale, furia sa devine incontrolabilă. Metamorfozat într-o creatură hibrid, jumătate om, jumătate vampir, el este însoțit în cruciada sa împotriva strigoilor însetați de sânge de Hannibal King, un detectiv specializat în găsirea vampirilor și de Frank Drake, un descendent pe linia lui Dracula care și-a trădat maestrul. Dacă, de obicei, vampirii sunt personaje monstruoase, care-și fac veacul în cimitire sau catacombe, în Blade acțiunea se desfășoară într-o mare metropola, vampirii fiind indivizi infiltrați în toate nivelurile societății. În paralel, sunt organizați într-o societate aproape aristocratică, în care statutul politic și social sunt stabilite pe principii de castă. Blade și partenerii săi se confruntă cu băutorii de sânge în baruri, în periferiile metropolei sau chiar în inima ei.

Blade (Wesley Snipes), este jumătate om, jumătate vampir măcinat de dorința de a-și răzbuna blestemul cu care s-a născut și de a salva rasa umană de la un Armageddon însângerat. În această aventură nouă, plină de acțiune, Blade trebuie să se coalizeze cu o echipă de vampiri extrem de puternici pentru a lupta cu un rival cum nu a mai întâlnit până atunci: o nouă specie de super-vampir care la rândul ei are ca scop eradicarea ambelor rase.

În cea de-a treia parte a filmului „Blade”, eroul oamenilor își va uni forțele cu doi vânători de vampiri ce fac parte dintr-un grup numit Nightstalkers. Pentru a-i îngreuna și mai tare munca, vampirii îl vor readuce la viață pe Dracula, în speranța de a controla lumea, transformând-o în una dominată de vampiri. Blade, împreună cu Nightstalkers, trebuie să folosească un virus pentru a-i ucide pe toți, însă pentru acest lucru nu li se oferă decât o singură încercare.

Pe străzile din Detroit, pericolul din Blade The Series crește cu fiecare zi. Membrii casei Chthon din Blade The Series online subtitrat sunt pe cale să obțină supremația asupra omenirii, numai Blade îi poate opri. Jumătate om, jumătate vampir, el este singurul care poate înfrunta răul. Singurii lui aliați sunt un fabricant de arme i o femeie obsedată de răzbunare împotriva Casei Chthon. Totuși, Blade nu va lăsa nimic să stea în calea câștigării războiului, pentru că el este cel mai tare vânător de vampiri.

27. The Millenium Trilogy

noomi rapace the girl with the dragon tattoo still

The Girl with the Dragon Tattoo – Un premiu şi 4 nominalizări Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur.Actiunea filmului reprezinta găsirea lui Harietei Vanger, rudă de sânge cu marele clan Vanger, care a dispărut în urmă cu 40 de ani. Simțindu-și sfârșitul aproape, responsabilitatea dispariției fetei căzând pe umerii săi, unchiul Harietei îl angajează pe jurnalistul Mikael Blomkvist (Daniel Craig) să o găsească. Mikael tocmai își dăduse demisia de la publicația pentru care lucra, după ce pierduse un proces-capcană împotriva unei mari corporații și se află în perioada de grație înainte de începerea sentinței. Drumurile sale se intersectează cu ale hackeriței Lisbeth Salander (Rooney Mara), o fată ciudată care putea afla orice informație cu un singur click. Împreună descoperă că dispariția Harietei este legată de o serie de crime oribile. Dând la o parte negura care s-a așternut de patru decenii peste caz, cei doi își riscă propriile vieți.

The Girl Who Played with Fire – În cea de-a doua parte a trilogiei Millenium, Fata care s-a jucat cu focul, acțiunea se concentrează pe personajul Lisbeth Salander. Acuzată de trei crime, Lisbeth este implicată într-o serie de intrigi care au ca origine trecutul ei pătat, în timp ce Mikael Blomkvist face tot ce-i stă în putință să dovedească nevinovăția ei.

The Girl Who Kicked the Hornet’s Nest – Filmul începe fix de unde a rămas cel precedent. Salander (Noomi Rapace) este transportată către un spital din Gothenburg pentru a primi îngrijiri medicale după ce a fost împuşcată de tatăl ei, Zala (Georgi Staykov). Ea este îngrijita de Dr. Andres Jonasson (Aksel Morisse), care interzice tuturor să o viziteze, cu excepţia avocatei sale, Annika Giannini (Annika Hallin). În acelaşi timp, Evert Gullberg (Hans Alfredson) şi Fredrik Clinton (Lennart Hjulström), vechi colegi de la „Section”, un grup din cadrul Serviciilor Secrete Suedeze, se reunesc şi hotărăsc faptul că trebuie să-i reducă la tăcere pe Zalachenko şi Salander pentru a împiedica divulgarea unor secrete referitoare la Razboiul Rece.

28. The Mariachi Trilogy

once upon a time in mexico still

Cântând în schimbul hranei și a adăpostului, un cântăreț în declin intră în încurcături atunci când, într-un orășel mexican, este confundat cu un asasin ce ascunde arme într-o carcasă de chitară.

Antonio Banderas interpretează rolul unui mariachi, un soi de menestrel modern fără nume. În încercarea de a se răzbuna pe infamul boss al cartelului de droguri mexican, Bucho, cântărețul se vede prizonier într-o lume dură în care rafalele de gloanțe fac parte din cotidian. Cu ajutorul prietenului său (Steve Buscemi), al unei frumoase bibliotecare (Salma Hayek) și al unei armate de renegați, el mariachi trăiește acum pe propria piele baladele pe care obișnuia să le cânte.

Once Upon a Time in Mexico – Povestea eroului cu chitară, El Mariachi, continuă cu o nouă aventură în „Once Upon A Time in Mexico”. O aventură pe fundalul unei revoluții, în vremuri de răzbunare și lăcomie atroce. Rănit, hăituit și înspăimântat de o tragedie, El Mariachi s-a retras în liniște, departe de lume. E forțat să iasă din ascunzatoare atunci când Sands (Johnny Depp), un agent CIA corupt, îl recrutează pentru a dejuca un complot ce-l vizează pe președintele Mexicului. De această dată „răii” sunt cei din Cartelul lui Barillo (Willem Dafoe). Pe lângă angajament, El Mariachi are propriile motive să se întoarcă, ce țin de răzbunare. El Mariachi revine, alături de doi prieteni, Lorenzo (Enrique Iglesias) și Fideo (Marco Leonardi), iar legenda lui atinge noi culmi de pasiune și aventură palpitantă.

29. Night of the Living Dead (serie de filme)

The Dead este o serie de șasefilme de groază zombie create de George A. Romero începând cu filmul din 1968 Night of the Living Dead regizat de Romero și co-scris cu John A. Russo . Franciza se concentrează predominant pe diferite grupuri de persoane care încearcă să supraviețuiască în timpul focarei și evoluției unei apocalipse zombie . Cea mai recentă serie a seriei, Survival of the Dead , a fost lansată în 2009, cu Rise of the Living Dead , unfilm prequel scris și regizat de Cameron Romero (fiul lui George) în lucrări.  O a șasea continuare are loc dupăȚara morților , intitulată Drumul morților , este de asemenea în curs de dezvoltare. Acesta ar fi primul film din serial, fără nicio implicare din partea lui George Romero, care a murit pe 16 iulie 2017.

night of the living dead still

Night of the Living Dead – Șapte persoane sunt prinse într-o fermă izolată și trăiesc un coșmar inexpugabil. Zombie-urile cannibaliste au fost trezite din morți și sunt într-o ucidere neîncetată și mâncărime. Singura lor sansa pentru a supravietui atacului mortilor vii este sa gaseasca o metoda de a pleca din localitate, dar masinile lor sunt ori stricate ori nu mai au benzina. Vor reusi oare sa se salveze?

In urma unei epidemii, ce transforma populatia pamantului in zombi, doi membri ai unei echipe SWAT, un reporter si prietena lui se izoleaza intr-un mall sperand la supravietuire…

Morții vii au cucerit pământul și numai grupulețe răzlețe de oameni au reușit să scape din ghearele lor. Unul dintre aceste grupuri, format din oameni de știință și personal militar, ascunși într-un bunker undeva în Florida, încearcă să ia legătura cu alți supraviețuitori ai invaziei de zombi, dar realizează că sunt singuri în această nouă lume. Căutând cu disperare un tratament și astfel permițându-și să facă experimente ciudate și periculoase în încercarea de a opri această bizară transformare a oamenilor în zombi, oamenii de știință pierd încrederea armatei, totul transformându-se într-o cursă împotriva morții, în timp ce morții vii câștigă teren cu ușurință. Numai iscusința și simțul practic îi mai pot salva acum.

Land of the Dead – După 20 de ani de când maestrul horrorului a reinventat genul introducând zombi publicului larg, el se întoarce la origini cu filmul Land of the Dead. Pământul a devenit tărâmul morţilor. Ultima redută a omenirii este un oraş cu imense ziduri – Fiddler’s Green, oraş condus de afaceristul pe nume Kaufman. Omenirea aflată în cumpănă nu poate ajunge la o înţelegere. Înalta societate trăieşte la înălţime, în clădiri imense şi izolate de restul oamenilor, care trăiesc ca nişte câini, într-o societate care este din ce în ce mai ameninţată cu extincţia.
Singura sursă de hrană pentru populaţia orasului-fortareață este Riley care împreună cu partenerul său Cholo, pleacă în misiuni de căutare de surse de hrana în afara oraşului. În timp ce Kaufman şi angajaţii lui se ocupă de probleme economice, zombi evoluează şi încep să se organizeze şi să comunice. Apărarea lor vine din partea unui mare tanc – Dead Reckoning, ultima linie de apărare împotriva armatei de zombi care acum bate la porţile oraşului.

Jason Creed din  Diary of the Dead , împreună cu alţi câţiva colegi amatori, realizează un film horror în pădurile din Pennsylvania, când află vestea că morţii s-au reîntors la viaţă. Conduşi de Debra, prietena lui Jason, tinerii încearcă să ajungă în unicul loc pe care-l consideră sigur: casele lor. Dar criza în care ajung oamenii este fără scăpare, niciunul din lucrurile pe care se bazau nu îi mai poate salva, iar morţii vii sunt pretutindeni.

Prietenii îi mor, atacurile sălbatice ale cadavrelor se succed unul după altul, iar Jason continuă să filmeze totul, ager, obsesiv, încercând să cuprindă fiecare aspect al dramei. Comunicarea cu restul lumii devine imposibilă, autorităţile sunt depăşite de situaţie, iar o mână de supravieţuitori ajung să se ascundă într-un ultim refugiu, un adăpost care se transformă într-o capcană din care nu mai există scăpare.

Survival of the Dead – Pe o insulă aflată în largul coastei Americii de Nord, rezidenții locali combat simultan o epidemie de zombie, în timp ce speră la o vindecare pentru a-și readuce rudele ne-moarte înapoi în starea lor umană.

Un grup mic de personal militar și supraviețuitori locuiesc într-un buncăr subteran în timp ce caută să găsească un remediu într-o lume depășită de zombi.

30. Seria Misiune: Imposibilă (serie de filme)

Seria Misiune: Imposibilă este o serie de filme de acțiune bazată pe serialul de televiziune din 1966 și 1988 cu același nume. În filme apare Tom Cruise în rolul lui Ethan Hunt, un agent I.M.F. Seria se află pe locul 12 în lista seriilor de filme artistice cu cele mai mari încăsări având peste 2 miliarde $ încasări în toată lumea.

mission impossible ethan hunt still

Mission: Impossible – Jim Phelps şi echipa lui de la IMF încearcă să recupereze o listă cu agenţi sub acoperire neoficiali de la Ambasada Americii la Praga. Misiunea eşuează dramatic, Phelps este împuşcat, soţia lui moare într-un atentat cu bombă, iar restul echipei, cu excepţia lui Ethan Hunt, este eliminată de către asasini necunoscuţi. Întâlnindu-se cu directorul IMF Eugene Kittridge, Hunt dezvăluie că este conştient de faptul că o a doua unitate IMF a fost trimisă să-i monitorizeze şi află că totul a fost o înscenare pentru a scoate la suprafaţă o cârtiţă din cadrul organizaţiei.Cum Hunt este singurul membru rămas, Kittridge îl suspectează pe el de faptul că ar fi cârtiţa astfel că Ethan este nevoit să fugă pentru a nu fi capturat şi acuzat de trădare. Întorcându-se într-o ascunzătoare din Praga, Hunt realizează că „Misiunea 314” se referă la un verset din Biblie din care cârtiţa şi-a luat numele de cod. Claire, soţia lui Phelps, soseşte la ascunzătoarea din Praga explicând că a scăpat de atentat după ce Phelps a abandonat misiunea.Hunt aranjează o întâlnire cu Max, un traficant de arme, şi o avertizează că lista pe care o posedă are un dispozitiv de urmărire. El promite că va oferi lista reală dacă va primi suma de zece milioane de dolari şi identitatea cârtiţei. Hunt, Max şi agenţii săi fug de la locul întâlnirii atunci când CIA îşi face apariţia. Hunt recrutează doi agenţi IMF căzuţi în dizgraţie: expertul în calculatoare Luther Stickell şi pilotul Franz Krieger. Ei se infiltrează în sediul CIA din Langley, fură lista reală şi fug în Londra.

Mission: Impossible 2 – Ethan Hunt este avertizat de IMF de faptul că cineva s-a folosit de identitatea lui pentru a asista un expert în biochimie pe nume Vladimir Nekhorvich să intre în America doar pentru a fi ucis mai apoi într-un accident aviatic. Nekhorvich era un vechi prieten de-al lui Ethan şi a anunţat în prealabil IMF-ul despre sosirea lui, plănuind să le ofere o nouă armă biologica numită Chimera, dar şi antidotul acesteia, Bellerophon. El a fost obligat să dezvolte aceste lucruri de către compania Biocyte Pharmaceuticals.IMF îl desemnează pe Ethan să recupereze atât virusul cât şi antidotul. De asemenea, lui i se cere insistent să o recruteze pe Nyah Nordoff-Hall, o hoaţă foarte pricepută care operează în momentul de faţă în Sevillia, Spania. Mai târziu, Ethan descopera că Nyah este fosta iubită a lui Ambrose. După ce o recrutează pe Nyah, Ethan îşi alcătuieşte şi restul echipei din care fac parte expertul în calculatoare Luther Stickell şi pilotul Billy Baird.Ei pornesc împreună către Sydney, Australia, acolo unde se află laboratoarele Biocyte şi unde locuieşte în momentul de faţă Ambrose. În timp ce Ethan trebuie să se ocupe de Biocyte, Nyah se apropie de Ambrose şi încearcă să descopere secretele din spatele virusului Chimera. La un eveniment de echitaţie, Ambrose se întâlneşte cu CEO-ul companiei Biocyte, John C. McCloy, pentru a-i arăta acestuia un videoclip cu virusul Chimera afectând unul dintre colegii lui Nekhorvich. El îl şantajează apoi pe McCloy să coopereze cu el. Nyah reuşeşte să fure filmarea pe care i-o transferă ulterior lui Ethen.

Mission: Impossible 3 – Ethan s-a retras din munca de pe teren pentru IMF. El s-a reprofilat pe instruirea noilor recruţi în timp ce s-a aşezat la casa lui împreună cu logodnica Julia Meade, o asistentă medicală ce n-are habar despre adevărata ocupaţie a lui. El este abordat de un coleg de la IMF pe nume John care îi spune despre o misiune de salvare a uneia dintre protejatele lui Ethan, Lindsey Farris. Aceasta a fost capturată în timp ce îl investiga pe traficantul de arme, Owen Davian.John dejai-a pregătit lui Ethan o echipă alături de care să meargă în operaţiunea de salvare: Declan Gormley, Zhen Lei şi vechiul său partener, Luther Stickell. Echipa o salvează pe Lindsey şi recuperează două laptopuri avariate. Pe când evacuează zona, Ethan descoperă că Lindsey are implantat în cap un dispozitiv exploziv care explodează înainte de-a apuca el să-l dezamorseze. Înapoi în America, Ethan şi John sunt mustraţi de directorul IMF Theodore Brassel.Ethan află că Lindsey i-a trimis o carte poştală înainte de-a fi capturată şi descoperă un indiciu important acolo. Tehnicianul IMF Benji Dunn recuperează suficiente date din laptopuri pentru a determina faptul că Davian se va duce la Vatican pentru a obţine un obiect misterios numit „piciorul iepurelui”. Ethan pune la cale o misiune de-a merge acolo şi a-l captura pe Davian. După sosire, Ethan află că Lindsey i-a trims un mesaj criptat prin care-l avertizează că o persoană foarte importantă din conducerea organizaţiei este coruptă şi lucrează, de fapt, pentru Davian.

Mission: Impossible – Ghost Protocol – Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ MI Ethan Hunt este dezactivat și renegat, împreună cu restul agenției, în momentul în care președintele inițiază „protocolul fantomă”. Lăsat fără resurse și fără acoperire, Ethan trebuie să găsească o cale să reabiliteze renumele departamentului și să prevină un alt atac. Dar lucrurile se complică și mai mult, iar Ethan e nevoit să se îmbarce în altă misiune, împreună cu colegii săi renegați, ca și el, ale căror motive, însă, nu-i sînt complet cunoscute.

Mission: Impossible Rogue Nation – După ce a interceptat faptul că nişte gaze periculoase sunt vândute teroriştilor, agentul Forţelor Misiunilor Imposibile Ethan Hunt (Tom Cruise) este convins că poate să demonstreze existenţa „Sindicatului”, un consorţiu criminal internaţional. Raportând unei subsidiare IMF pentru a primi
următoarele ordine, Hunt este capturat de Sindicat, dar reuşeşte să evadeze din camera de tortură condus de membru sindicatului, Janik „Bone Doctor” Vinter (Jens Hultén), fiind ajutat de o fostă agentă a acestei organizaţii, Faust (Rebecca Ferguson).Între timp, directorul CIA Alan Hunley (Alec Baldwin) şi agentul IMF William Brandt (Jeremy Renner) apar în faţa comitetului de supraveghere al Senatului, iar Hunley reuşeşte să facă în aşa fel încât IMF să fie dizolvată şi absorbită de CIA, garantând faptul că Hunt va fi capturat în curând. Eliminat din IMF, Hunt începe să urmărească singura lui pistă: un bărbat blond, cu ochelari, identificat mai târziu ca fiind Solomon Lane (Sean Harris). Şase luni mai târziu, Hunt este încă pe fugă.Nereuşind să găsească Sindicatul fără ajutor, el îl recrutează pe fostul colaborator Benji Dunn (Simon Pegg), aranjându-i să participe la un spectacol de operă ce se ţine în Viena pentru a-l urmări pe Solomon Lane despre care el suspectează că ar fi liderul Sindicatului. În ciuda faptului că opreşte trei atacatori, inclusiv pe Faust, Cancelarul Austriei este ucis. Brandt îl recrutează apoi pe fostul agent Luther Stickell (Ving Rhames) pentru a-l găsi pe Hunt şi a împiedica echipa lui Hunley să-l omoare. Hunt se duce tocmai în Maroc pentru a se infiltra într-o unitate ce aparţine Sindicatului şi fură ceea ce crede că ar conţine toate numele agenţilor organizaţiei criminale.

Mission: Impossible – Fallout – Agentul secret Ethan Hunt se întoarce în următoarea parte a cunoscutei francize „Mission: Impossible”. Într-o poveste extrem de captivantă şi convingătoare, Ethan este pregătit să preia noua misiune. Cele mai bune intenții ți se întorc de multe ori împotrivă. Trecutul lui Ethan a revenit să-l bântuie, fiind rezultatul tuturor intențiilor sale bune. Mission: Impossible îl găsește pe Ethan Hunt și echipa lui de la IMF, împreună cu alți aliați familiari, într-o cursă contracronometru după ce o misiune a luat-o într-o direcție greșită. Terorismul nuclear pare să fie o amenințare serioasă, însă va reuși Ethan împreună cu aliații săi să înlăture toate amenințările care pândesc în umbră așteptând să aibă ultimul cuvânt?

32. Hannibal Lecter Trilogy

the silence of the lambs still

Un agent special FBI încearcă să prindă un criminal în serie care pare să-și aleagă victimele la întâmplare.

The Silence of the Lambs – O tânără agentă practicantă FBI, Clarice Starling este însărcinată cu investigarea unui caz criminalistic deosebit de dificil, „Buffalo Bill“ un ucigaș viclean care produce o serie de crime, ultima ostatică a lui fiind fiica unui senator american. Victimele criminalului căutat sunt femei, de pe care el, din motive necunoscute, desprinde bucăți de piele. Deoarece în investigațiile ei, agenta nu face nici un progres, va recurge la o tactică neobișnuită. La rezolvarea cazului va căuta să folosească cunoștințele lui Hannibal Lecter, un criminal periculos care își devora victimele. Criminalul psihopat Hanibal, care este de profesie psihiatru, poate să se transpună în situația ucigașului urmărit și să prevadă acțiunile lui în viitor. Soarta face ca el să fie singurul care are indicii relevante referitoare la psihopatul aflat în libertate, supranumit Buffalo Bill pentru că obișnuiește să-și jupoaie victimele. Un târg pe muchie de cuțit se impune între fragila Jodie Foster, înterpretând o tânără și ambițioasa agentă FBI și monstrul obsedat, deși amândoi știu că nu pot avea încredere unul în celălalt.

Viața lui a dobândit un fel de frumusețe, o eleganță ce i se potrivește cum nu se poate mai bine. Și totuși, el se întreabă dacă fără ea, viața lui este împlinită. Forța ei provine dintr-o disciplină strictă și o gândire clară. Și totuși, ea este pretutindeni urmărită de o umbră. Ceva nedefinit o distrage… făcând-o să se simtă vulnerabilă. După zece ani, El este în continuare cel mai îngrozitor coșmar al ei. După zece ani, Ea este în continuare cea mai dragă fantezie a lui. Hannibal continuă povestea din Tăcerea mieilor. Au trecut zece ani de când dr. Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) a evadat din arest, zece ani de când agenta FBI Clarice Starling a discutat cu el într-un spațiu de maximă securitate pentru criminali psihopați. Dar, ea n-a uitat întrevederile lor, glasul rece al dr. Lecter încă mai sună în visele ei. Nici Mason Verger nu l-a uitat pe Lecter. A fost a șasea victimă a acestuia, dar a scăpat cu viață, ce-i drept oribil desfigurat. Solitar, bogat, el își folosește uriașa avere ca să-și înfăptuiască răzbunarea. El își dă seama că, pentru a-l scoate pe Lecter din ascunziș, există o momeală irezistibilă: Clarice Starling.

Red Dragon – Will Graham este un agent FBI retras din funcție. Totuși el este chemat înapoi pentru a rezolva un dificil caz în legătură cu un criminal în serie, supranumit „Zâna Măseluță”. Will va cere ajutotul lui Hanibal Lecter, un criminal notoriu aflat acum după gratii. Ce nu știe Will este că Hanibal îl va ajuta cu informații primite de la Will chiar pe „Zâna Măseluță”. Totul începuse în Baltimore, Maryland, în anul 1980. Hannibal organiza serate muzicale, unde participau familii înstărite. Hannibal este psiholog legist. Will Graham este agent special. Caută canibalul ce ucide oameni şi le mănâncă organele. El găseşte însemnările lui Hannibal. Acesta îl atacă dat Hannibal este arestat. Presa face vâlvă. Louds are pasiune pe caz, de la ziarul Tattler. Hannibal este judecat şi condamnat. Will părăseşte FBI-ul şi se retrage cu soţia şi fiul , departe de lume….până când este rechemat pentru că apar noutăţi.

Hannibal Rising – Aceasta este povestea anilor de formare a monstrului Hannibal Lecter. Copilul Hannibal supraviețuiește ororilor frontului de est și scapă de ocupația sovietică pentru a se refugia în Franța cu văduva unchiului său, o frumoasă și misterioasă japoneză, descendentă a doamnei Murasaki Shikibu, autor al poveștii lui Genji. Grija și bunătatea acesteia îl fac să înțeleagă amintirile groaznice ale războiului. Datorită lor găsește mijloacele de a întâlni pe monștrii nelegiuiți care l-au schimbat pentru totdeauna când au lovit în cei fără apărare pe frontul de est. Hannibal îi conduce pe acești criminali de război spre autocunoaștere, dar și propria sa natură iese la lumină.

33. The Jersey Trilogy

clerks still

Filmul descrie o zi din viața a doi funcționari din New York. Dante Hicks este chemat să lucreze în ziua sa liberă și de acolo problemele încep: iubita sa vrea să îl părăsească, prietenul său Randall, funcționarul vecin de la magazinul de casete video, îl face de râs în fața propriilor lui clienți, fosta sa iubită se mărită, la amiază trebuie să meargă la un meci de hochei și nimeni nu vrea să îl înlocuiască, trebuie să se înfrunte cu clienții nervoși, doi dealeri din fața magazinului său îl enervează etc.

Mallrats este un film online romantic ,comedie 1995 scris si regizat de Kevin Smith in rolurile principale cu actorii Shannen Doherty, Jeremy London, Jason Lee. T.S. si Brodie tocmai ce au fost parasiti de prietenele lor in aceeasi zi. Ca sa treaca mai usor peste acest moment, cei doi prieteni dau o tura pe la mall-ul lor preferat, unde pierd vremea toata ziua. Aici se intalnesc cu cativa prieteni, intra in tot felul de probleme si ajung sa participe la un concurs de alegere a partenerului ideal, organizat chiar de tatal lui Brandi, fosta prietena a lui T.S., care spera ca astfel o va recuceri. Pe urmele lor se afla nu doar paznicii din mall, ci si Shannon Hamilton, un vechi dusman al baietilor, care incearca s-o seduca pe Rene, prietena lui Brodie

Chasing Amy – Sunt doi prieteni foarte buni, amândoi realizatori de benzi desenate. Când unul dintre ei se îndrăgostește fără speranță de Alyssa Jones, o tânără nonconformistă cu o viață sentimentală complicată, prietenia celor doi bărbați se destramă.

Ce te faci, dacă ai fost înger și ai fost dat afară din Răi de Dumnezeu, pentru că ai făcut fapte rele? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun doi îngeri păcătoși, al căror aer angelic le ascunde perfect intențiile malefice. Ei încearcă să se întoarcă în Rai, dar o asistentă medicală, un apostol de culoare și o stripteuză, doar în aparență păcătoși, îi urmăresc pentru a le anihila planurile.

Jay si Silent Bob contraataca 2001 – film online subtitrat cu: Jason Mewes, Kevin Smith, Ben Affleck.Cand Jay si Silent Bob descopera ca benzile desenate „Bluntman and Chronic”, bazate pe fapte din viata lor, sunt adaptate pentru marele ecran fara ca ei incaseze drepturile de autor, cei doi pornesc spre Hollywood sa le faca viata amara producatorilor. Pe drum, ei se intalnesc cu aproape toate personajele din filmele lui Kevin Smith, iar Ben Affleck, Joey Lauren Adams si Jason Lee interpreteaza fiecare cate doua roluri. Apare si Matt Damon ca „Good Will Hunting”, si mai exista si alte aparitii-surpriza…

34. Placinta Americana (serie de filme)

American Reunion Placinta Americana Din nou pe felie 2012

American Pie – Universal Pictures prezintă “American Pie”, o explorare fără prejudecăţi a celui mai dorit – şi mai umilitor – ritual din perioada adolescenţei, cunoscut sub numele de ‘pierderea virginităţii’. În această lecţie amuzantă despre viaţă, dragoste şi sex, o gaşcă de prieteni, sătui de reputaţia de virgini, se hotărăsc să treacă la acţiune. Neexperimentaţi dar plini de hormoni care clocotesc, băieţii încearcă în diferite feluri să se apropie de câte o fată pentru “a o face”. La rândul lor şi fetele sunt la fel de stresate, dar şi confuze, încercând să se comporte normal în timp ce visează ca ‘prima dată’ să fie ceva romantic. Rezultatul final este o privire nostalgică spre acea perioadă din vieţile noastre când făceam totul pentru a ne păstra demnitatea dar în cele din urmă eşuam lamentabil.

American Pie 2 – Întorcându-se acasă după primul an de facultate, cei cinci prieteni vechi, Jim, Kevin, Oz, Finch şi Stifler închiriază o casă de vară lângă Lacul Michigan, unde speră să se distreze pe cinste. Cu toate acestea, apar complicaţii pentru că Jim nu are experienţa cu fetele. El o vizitează pe fosta lui amica Michelle, care se afla într-o tabără de vară şi vrea să înveţe câte ceva despre femei înainte ca prietena sa Nadia să vină. Între timp, Oz este separat de Heather, iar Finch are o nouă întâlnire cu mama lui Stifler.

American Pie Presents: Band Camp – Pregatiti-va pentru o destramnare neevaluata în aceasta comedie îndrazneata! De data aceasta, anticii baiati rai si fratele mai mic al lui Stifler, Matt, sa-l condamnat la o vara la … Band Camp. Alaturati-va distractiei ca „Stiffmeister“ legenda atinge noi culmi scandaloase, camere video ascunse si o întâlnire de stimulare cu un anumit instrument muzical. Jucand „Tata lui Jim,“ Eugene Levy, si o distributie irezistibila, in stil Placinta americana 4 

American Pie Presents: The Naked Mile – Filmul prezintă în continuare aventurile familiei Stifler. Acum, în centru atenției, este Erik Stifler. Acesta este urmărit de renumele familiei Stifler, care pentru el este un ghinion. El suferă, având o lipsă acută de succes la sexul opus, fiind încă virgin, lucru care este „o pată în cartea familiei”. Erik a ajuns deja în ultimul an de liceu, în care se poate mândri de relația prietenoasă cu frumoasa Tracy. Acesta reușește să-și convingă iubita, să-l lase un week-end de capul său, urmând să plece cu prietenii săi, la vărul său, Adam Stifler, unde speră să-și rezolve problemele amoroase și să aibă aventuri ieșite din comun, specifice adolescenților.

American Pie Presents: Beta House – Experţii în veselie zgomotoasă, nebunii şi glume, acum s-au mutat în oraşul Great Falls la Universitatea Michigan, unde faimoasa frăţie Beta setează standarde noi pentru cei interesaţi să se alăture frăţiei. Eroii noştri sunt Erik şi Dwight Stifler. Erik a fost părăsit recent de prietena lui din liceu şi încearcă să se regăsească în timp ce se alătura Frăţiei lui Dwight, Beta. Între timp, Dwight încearcă să salveze Frăţia Beta de un atac violent din partea frăţiei GEK [Geek(tocilar)], care este caondusă de tocilarul Edgar şi gaşca lui de tocilari. Prietenul cel mai bun a lui Erik, Mike “Cooze” Coozeman şi noul lui coleg de cameră, Bobby, care de asemenea doresc să se alăture frăţiei Beta pentru a se bucura de facultate la maxim.
Se aşteaptă un semestru plin de petreceri, nebunii, năzbâtii, şi tensiune sexuală pentru a întrece toate aşteptările … ceea ce şi întâmplă! Erik îşi găseşte o prietenă, Ashley, pentru a-şi vindeca inima rănită. Dwight şi ceialalti din frăţia Beta se luptă cu Frăţia Tocilari pentru supremaţie totală în campus. Rivalitatea devine aşa de intensă încât singura cale de a linişti spiritele este prin intermediul direct într-o competiţie pe nume Greek Games, o competiţie foarte intensă care a fost interzisă cu ani în urmă. Şi aşa începe o competiţie intensă care va desemna câştigătorul suprem al campusului.

American Pie Presents: The Book of Love – La zece ani după prima poveste American Pie, trei nefericiți virgini descoperă acea Biblie ascunsă undeva în biblioteca liceului East Great Falls. Serios degradată și cu texte incomplete, Biblia sexuală îi împinge pe cei trei într-o aventuroasă și ilară serie de întâmplări.

American Reunion – În comedia Plăcintă Americană: Din nou pe felie, personajele cu care am făcut cunoștință acum mai mult de un deceniu se întorc la East Great Falls pentru întîlnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit, aceștia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a rămas la fel, dar și faptul că timpul și distanțele nu și-au lăsat amprenta asupra prieteniei dintre ei. În vara lui ’99 patru băieți din micul orășel din Michigan își încep aventura vieții lor în încercarea de a-și pierde virginitatea. Anii au trecut, iar Jim și Michelle s-au căsătorit, în timp ce Kevin și Vicky și-au spus „la revedere”. Drumurile lui Oz și ale lui Heather s-au despărțit, iar Finch încă mai suspină după mama lui Stifler. Acum, acești prieteni de-o viață se întorc în orașul natal ca adulți care caută să regăsească inspirația de a trăi nebunește de la adolescenții hormonali care au fost, și care au creat o legendă a filmelor de comedie.

În curând partea a 3-a…

Au distribuit acest Film/Episod Online0

TRIMITEȚI UN COMENTARIU