Filme, documentare, seriale, stand-up și animații noi pe HBO si filmeseriele.eu în luna iunie 2019

Au distribuit acest Film/Episod Online0

 

 

Am intrat în cea de-a șasea lună din anul 2019, care se anunță a fi grozavă pentru platforma de streaming online HBO si pe filme-seriale.eu, fiind anunțate o mulțime de producții licențiate, dar și o serie de titluri noi promițătoare. Avem parte de filme și seriale noi, documentare numai bune de văzut în weekend, câteva show-uri TV, programe și animații pentru întreaga familie pe HBO în luna iunie 2019.

A șasea lună din an se anunță a fi una perfectă pentru abonații platformei de streaming online HBO si pe filme-seriale.eu în ceea ce privește peliculele pentru care au fost cumpărate drepturile de difuzare sau care au fost produse în perioada recentă. Raftul cu filme îți prezintă lista completă de filme, seriale, documentare și animații adăugate pe HBO în luna iunie 2019.

Mai mult de atât, îți punem la dispoziție toate datele oficiale de lansare în care aceste producții vor fi adăugate și oferite  platforma de streaming online HBO si pe trustul mediaRPL în luna iunie 2019.

Filme și seriale noi pe postul HBO si filmeseriele.eu în luna iunie 2019:

Big Little Lies – sezonul 2

 • Marile minciuni nevinovate – Bazat pe cartea cu același nume scrisă de Liane Moriarty, Big Little Lies/Marile minciuni nevinovate spune povestea unei comunități din Monterey, California, unde se petrece o crimă. Acțiunea filmului gravitează în jurul rivalităților și secretelor celor trei personaje principale: casnica Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon), geloasă pe soția mai tânără a fostului ei soț, Celeste Wright (Nicole Kidman), cea mai bună prietenă a lui Madeline, o fostă avocată cu un mariaj aparent perfect cu un bărbat mai tânăr (Alexander Skarsgard) și Jane Chapman (Shailene Woodley), o mamă singură cu un trecut întunecat, pe care Madeline și Celeste o iau sub aripa lor protectoare. Povestea se întinde pe șapte episoade tensionate și subversive, dezvăluind cum fiecare femeie avea ceva de ascuns înainte de crimă.


Euphoria – sezonul 1

 • O privire asupra vieții pentru un grup de elevi de liceu, pe măsură ce se luptă cu probleme legate de droguri, sex și violență.

The Spanish Princess – sezonul 1

 • Frumoasa prințesă spaniolă, Ecaterina din Aragon, navighează în linia regală a Angliei, cu un ochi pe tron.

Filme și seriale noi pe postul HBO 3 în luna iunie:

Nox – sezonul 1

 • Când fiica ei Julie dispare în subsolurile din Paris, fără a lăsa urme, Catherine Suzini este convinsă că numai ea o poate găsi. Fostul polițist, pensionat și în derivă, va trebui să se hotărască să se alăture echipei Raphael, coechipierul fiicei sale. Împreună, vor părăsi suprafața și se vor scufunda în adâncurile Parisului pentru a se angaja într-o cursă terifiantă și frenezistă la coborâre în iad.


Our Cartoon President – sezonul 2

 • Președintele nostru de desene animate va urmări greșelile nereușite ale celui de-al 45-lea Președinte al Statelor Unite, Donald J. Trump, și trupa sa amoroasă de consilieri și membri ai familiei. În acest univers paralel de desene animate, comandantul-șef deschide ușile Casei Albe pentru o vizionare “cu totul acces” la o zi obișnuită din viața președintelui Statelor Unite. Președintele nostru de desene animate examinează detaliile trompene ale președinției și cele mai importante relații ale sale, și nimeni nu este în siguranță – de la familia sa apropiată și de la confidenții față de figuri politice cheie din ambele părți și membri ai mass-media.


The Durrells – sezonul 4

 • Bazat pe îndrăgita trilogie de romane a lui Gerald Durrell, “Corfu”, “The Durrells” este un serial amuzant despre aventurile membrilor unei familii pe minunata insulă grecească.


Victoria – sezonul 3

 • “Victoria” prezintă anii de început ai domniei uneia dintre cele mai importante regine ale Marii Britanii. Serialul se inspiră din evenimente reale și din jurnalele reginei pentru a picta un portret al transformării ei într-un monarh respectat.


Angie Tribeca – sezonul 4

 • Descris drept „o parodie la proceduralele poliţiste în stilul lui The Naked Gun”, serialul ne arată experienţele extreme ale personajului titular, interpretat de Rashida Jones, o poliţistă din cadrul departamentului „infracţiuni super-nasoale” din cadrul poliţiei Los Angeles.

Catch-22 – sezonul 1

 • Bazat pe romanul scris de Joseph Heller, “Catch-22” prezintă mașinaria războiului și absurditatea acestuia și spune povestea lui Yossarian, un bombardier din al Doilea Război Mondial, și a colonelului Cathcart, comandatul lui nebun.

Victoria – sezonul 2
Big Little Lies – sezonul 1


Șeriful – sezonul 1
Șeriful – sezonul 2

 • Într-un oraș izolat de munte, plin cu muncitori nomazi, un șerif devine victima unui atac. Șocul evenimentului îl pune pe un drum de autodistrugere și culminează cu apariția unui alter ego fără scrupule.

Printre degete – sezonul 1

 • Serialul e o meditație întunecată și amuzantă despre cât de dure pot fi femeile și prezintă ascensiunea a cinci manichiuriste perfide care lucrează la un salon din Florida, unde se întâmplă mai multe lucruri decât niște simple manichiuri.

  Serialul este o meditație întunecată și amuzantă despre cât de dure pot fi femeile. Acțiunea se petrece într-un salon din sudul Floridei și prezintă ascensiunea a cinci manichiuriste diferite și perfide care lucrează la salonul Nail Artisan of Manatee County, unde se petrec mult mai multe decât simple pedichiuri. La sfârșitul sezonului doi, Desna a evitat o căsătorie cu sinistrul doctor Ruval, a omorât-o pe Zlata, șefa organizației criminale rusești, și a moștenit un nou cazinou. Festivitățile s-au terminat cu o mare răsturnare de situație când Virginia a fost împușcată în locul Desnei în timp ce își plănuiau noua aventură în afaceri. În sezonul trei, doamnele află repede că mizele nici că ar putea fi mai mari în lumea cazinoului, iar Desna o să își asume un risc când intră într-o afacere cu sinistrul cuplu Mac și Melba.

Seriale noi pe platforma HBO în luna iunie 2019:

Legion – sezonul 1
Legion – sezonul 2

 • Diagnosticat ca schizofrenic, David Haller a fost în spitale de psihiatrie ani de zile dar, după o întâlnire ciudată cu o alta pacienta, el se confruntă cu posibilitatea ca vocile pe care le aude și viziunile pe care le vede sa fie reale. Evenimentele sunt relatate din perspectiva lui Haller, ale cărui probleme mintale nu îl transformă în cel mai de încredere narator: orice se întâmplă pe ecran trebuie analizat cu grijă pentru a diferenția realitatea de viziunea ultradistorsionată a lui Haller asupra lumii.

Mr. Robot – sezonul 1
Mr. Robot – sezonul 2
Mr. Robot – sezonul 3

 • Elliot este un tânăr programator inteligent introvertit, care lucrează ca inginer de securitate cibernetică în timpul zilei și hacker vigilent noaptea. Se întâmplă, de asemenea, că suferă de o stare ciudată similară schizofreniei pe care încearcă în mod inutil să o țină sub control, luând în mod regulat medicamente legale și ilegale și vizitând terapeutul său.

Doom Patrol – sezonul 1

 • Membrii Doom Patrol au suferit fiecare câte un accidente oribile care le-au dat abilități super-umane – dar le-au lăsat deoparte și deformate. Traumatizate și înfricoșate, echipa a găsit scopul prin The Chief, care ia adus împreună pentru a investiga cele mai ciudate fenomene existente – și pentru a proteja Pământul de ceea ce găsesc.

The Handmaid’s Tale – sezonul 3

 • Sezonul 3 din povestirea Handmaid’s Tale a avut premiera pe 5 iunie 2019.
  Sezonul trei este condus de rezistența din iunie la regimul distopial al Galaadului și de lupta sa de a repune înapoi împotriva cotelor copleșitoare. Înflăcărați reuniunile, trădătorii și o călătorie spre inima teribilă a Galaadului forțează toate personajele să se ridice, conduse de o rugăciune sfidătoare: “Binecuvântată lupta”.


Big Little Lies – sezonul 2


Claws – sezonul 3


The Bronze Garden – sezonul 2

 • Joaquín Furriel se întoarce în rolul lui Fabián Danubio, arhitectul care și-a căutat disperat fata dispărută ani întregi. În sezonul 2, Fabián devine investigator și anchetează un caz lăsat nerezolvat de detectivul Cesar Doberti.

Krypton – sezonul 2

 • Setați două generații în fața distrugerii legendarei planete de origine a lui Man of Steel, Krypton urmărește bunicul lui Superman – al cărui House of El a fost ostracizat și rușinat – luptând să răscumpere onoarea familiei sale și să-și salveze lumea iubită de haos.
 • Sezonul 2 2019
  Sezonul 2 al lui Krypton este premiat la 12 iunie 2019.

Los Espookys – sezonul 1


Jett – sezonul 1

 • Proaspătul închisoare, hoțul de clasă mondială Daisy “Jett” Kowalski este forțat să se întoarcă în a face ceea ce face cel mai bine de criminali periculoși și excentrici, hotărâți să-și exploateze abilitățile pentru propriile lor scopuri.
 • Sezonul 1 2019
  Sezonul 1 al JETT va avea premiera pe 14 iunie 2019.

City on a Hill – sezonul 1

 • În anii 1990, Boston, un avocat asistent și un veteran corupt și totuși venerat de FBI, lucrează împreună pentru a prelua un caz care crește și implică și în cele din urmă subminează întregul sistem de justiție penală din Boston.
 • Season 1 2019
  Season 1 of City on a Hill is set to premiere on June 16, 2019.

Blindspot – sezonul 3
Blindspot – sezonul 4

 • O frumoasă și tânără amnezică este găsită, goală, în mijlocul intersecției Times Square din New York. Femeia nu știe nici cine este și nici cum a ajuns acolo, însă are trupul acoperit de tatuaje complexe. Găsirea ei atrage imediat atenția FBI-ului, care începe să folosească indiciile tatuate pe corpul ei pentru a înțelege o complexă conspirație. În același timp, tânăra se apropie treptat de aflarea propriei identități.
 • Sezonul 3 2017 | 22 episoade
  Sezonul 3 al filmului serial Blindspot a fost difuzat în premieră pe data de 27 Noiembrie 2017.
  Sezonul 4 2018 | 22 episoade
  Sezonul 4 al filmului serial Blindspot a fost difuzat în premieră pe data de 12 Octombrie 2018.

Siren – Sirena – sezonul 1-2

 • Orașul de coastă Bristol Cove este cunoscut pentru legenda sa de când a fost acasă la sirene. Când sosirea unei fetițe misterioase dovedește că acest folclor este prea adevărat, lupta dintre om și mare are un rău vicios, pe măsură ce aceste ființe ruinare se întorc să recupereze dreptul lor la ocean.
 • Sezonul 1 2018 | 10 de episoade
  Sezonul 1 al filmului serial Sirena a fost difuzat în premieră pe data de 29 Martie 2018.
  Sezonul 2 2019 | 6 de episoade
  Sezonul 2 al filmului serial Sirena a fost difuzat în premieră pe data de 24 Ianuarie 2019.


The Big Bang Theory – sezonul 12

 • Teoria Marii Explozii (în engleză Big Bang), numit după celebra teorie despre începutul Universului, este centrat în jurul a cinci personaje care trăiesc în Pasadena, California.Colegii de cameră Leonard Hofstadter și Sheldon Cooper; Penny, o ospătăriță și actriță aspirantă care locuiește vizavi; și prietenii și colegii de serviciu ai lui Leonard și Sheldon, la fel de tocilari și ciudați din punct de vedere social, inginerul mecanic Howard Wolowitz și astrofizicianul Raj Koothrappali. Ciudățeniile și intelectul celor patru băieți este pus în contrast, pentru un efect comic, cu simțul realității și abilitățile sociale ale lui Penny.
 • Sezonul 12 2018 | 24 de episoade
  Sezonul 12 al filmului serial Teoria Big Bang a fost difuzat în premieră pe data de 24 Septembrie 2018.

Filme noi pe platforma HBO în luna iunie:

Deadwood (2019)

 • În anul 1889 orașul Deadwood se pregatește să celebreze suveranitatea statală pentru Dakota de Sud. Dakota de Sud este pe cale să intre în Uniune și să devină statul cu numărul 40. Acest lucru se traduce prin vizitarea orașului Deadwood de către infamul senator George Hearts care, de curând, a provocat moartea unei persoane nevinovate. George Hearst caută să își extindă imperiul, încearcă să pună stăpânire pe pământul deținut de Charlie Utter și află cu stupoare că atacatoarea sa, Trixie, încă trăiește. Seth și Martha sunt în sfârșit fericiți și locuiesc în căsuța lor modestă alături de copiii lor care sunt mult prea mici pentru a-și aminti de moartea fratelui lor mai mare, William. Jane și Joanie sunt în plin conflict. Alma s-a reîntors cu Sophia, care a crescut atât de mult încât nimeni nu o mai recunoaște.


Venom (2018)

 • În timp ce explorează spaţiul pentru a găsi noi planete locuibile de către oameni, o sondă aparţinând corporaţiei de bioinginerie Life Foundation descoperă o cometă acoperită de forme de viaţă simbiotice. Ei aduc patru probe pe Pământ, însă una dintre ele scapă şi cauzează prăbuşirea unei navete în Malaezia. The Life Foundation le recuperează pe celelalte trei şi le transportă la laboratorul de cercetare din San Francisco unde CEO-ul Carlton Drake află că simbioţii


Bohemian Rhapsody (2018)

 • Filmul urmărește ascensiunea meteorică a trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar, apropierea de colaps a formației pe măsură ce stilul de viață al lui Mercury scapă de sub control, dar și reuniunea lor triumfătoare în ajunul concertului „Live Aid”, unde Mercury, care se confruntă cu o boală amenințătoare, conduce trupa într-una dintre cele mai puternice performanțe din istoria muzicii rock. În cadrul concertului caritabil „Live Aid” din 1985, trupa a hipnotizat stadionul Wembley din Londra și audiența TV la nivel mondial cu hituri precum „We Will Rock You” și „Radio Ga Ga”. Trupa a continuat să concerteze și să înregistreze chiar și atunci când sănătatea lui Mercury s-a deteriorat. În 1991, la o zi după ce a recunoscut public că are SIDA, Mercury a decedat din cauza bolii sale la vârsta de 45 de ani.


Euforia (2018)

 • Doua surori care au pierdut legatura una cu alta cu mult timp in urma pleaca intr-o calatorie care le face sa (re)vina in contact cu trecutul si suferintele familiei. Emilie este cea matura, responsabila, care a avut de infruntat depresiile mamei si a fost alaturi de ea pina la sfarsit. Ines a plecat de acasa fara sa se mai gandeasca inapoi si facindu-si propriul drum in viata ca fotograf in NY. Acum sunt din nou impreuna, Emilie are de parcurs o ultima etapa din viata ei si ii cere lui Ines sa-i fie alaturi.


Christopher Robin (2018)

 • Pelicula urmărește povestea lui Christopher Robin, acum devenit adult, în timp ce redescoperă bucuriile vieții atunci când se întâlnește cu prietenul său din copilărie, Winnie the Pooh. Christopher Robin a devenit un bărbat adult, dedicat afacerilor și familiei, lăsând în urmă aventurile sale cu Winnie the Pooh și restul grupului iubit. Cu toate acestea, atunci când este suprasolicitat de probleme la locul de muncă, el primește vizita neașteptată a lui Pooh, care îi cere ajutorul în găsirea prietenilor săi pierduți.


The Wife (2017)

 • După aproape patruzeci de ani de căsătorie, Joan și Joe Castleman ( Glenn Close și Jonathan Pryce ) se completează. În cazul în care Joe este casual, Joan este elegant. În cazul în care Joe este zadar, Joan se auto-șterge. Iar în cazul în care Joe se bucură de rolul său foarte public în calitate de mare american roman, Joan își revarsă intelectul considerabil, grația, farmecul și diplomația în rolul privat al Soției Marelui Om. Joe este pe punctul de a primi Premiul Nobel pentru munca sa aclamată și prolifică. Steaua literară a lui Joe sa aprins de când sa întâlnit cu Joan la sfârșitul anilor ’50. Soția interconectează povestea pasiunii și ambiției tinereții cuplului cu un portret de căsătorie, cu treizeci de ani mai târziu – compromisurile, secretele, trădările și iubirea reciprocă.
 •  Vezi gratuit filmul: The Wife (2018), film online subtitrat în Română. The Wife (2018), film online subtitrat în Română este un film lansat in data de: Aug. 02, 2018. Filmul are genul de: . Vezi acum acest film online gratuit! Distribuie sau scrie parerea ta despre acest film!!
 • Rampage (2018)

  • Lui Davis Okoye (Dwayne Johnson) îi face mai mare plăcere să lucreze şi să stea printre primate decât să aibă de-a face cu oamenii, preferând să menţină o oarecare distanţă faţă de aceştia. Davis are o relaţie aparte cu o gorilă argintie pe care a numit-o George, aceasta fiind foarte inteligentă şi s-a aflat în grija lui cam toată viaţa ei. Această primată blândă devine subiectul unui experiment genetic al cărui rezultat este unul dramatic şi o transformă într-o creatură de proporţii imense.În afara dimensiunilor foarte mari, George devine şi extrem de agresiv şi scăpat de sub control. Veştile rele nu se opresc aici, deoarece curând se descoperă faptul că pe lângă George aceleaşi mutaţii genetice le-au suferit şi un lup şi un crocodil, care la rândul lor sunt scăpate de sub control. Pe măsură ce aceste creaturi din specii diferite se luptă între ele pentru supremaţie, America de Nord devine câmpul lor de bătălie şi daunele pe care le produc aceste creaturi sunt imense. Okoye este nevoit să colaboreze cu o ingineră de genetică a cărei reputaţie a primit câteva lovituri dure (Naomie Harris) pentru a încerca să creeze un antidot şi se luptă nu doar pentru a împiedica o catastrofă globală ci şi a salva bestia feroce care i-a fost cândva prietenă.
  Au distribuit acest Film/Episod Online0
  Comentariile sunt închise.