Filmele pe care le poti vedea in Ianuarie 2019

Au distribuit acest Film/Episod Online0

 

 

Filmele pe care le poti vedea in Ianuarie 2019

Vor fi lansate mai multe premiere, unele cu subiect total nou, altele fiind remake-uri sau continuări mult așteptate, dar aproape toate au o distribuție impresionantă. Bruce Willis revine pe marile ecrane în filmul Glass realizat de Manoj Night Shyamalan. Pelicula este o continuare a poveștii din Unbreakable și a thrillerului Split. Glass și Kevin își vor uni forțele pentru a lupta cu dușmanii lor, David și Casey Cooke. Premiera filmului va avea loc în data de 18 ianuarie,  2019. Captain Marvel va apărea în cinematografe pe 9 martie și e așteptat cu mare nerăbdare de fani. Cel mai probabil vom vedea o continuare a istoriei, în care eroii se vor teleporta în timp. Filmul e regizat de Anna Boden și Ryan Fleck. Holmes şi Watson este un film cu Will Ferrell și John C. Reilly în rolurile principale. Filmul te va face să râzi și să încerci să dezlegi misterul mai multor crime alături de Sherlock Holmes și prietenul său.

Cu opt ani în urmă a  fost realizată prima peliculă în regia lui Guy Ritchie, avându-l pe Robert Downey Jr. în rolul principal. De atunci au mai fost realizate câteva versiuni TV. Filmul va fi disponibil în cinema, începând cu 4 ianuarie.

5jFDzNWyYJvQIvvoqs3N3RlL3NV

 • Holmes si Watson (2019) O poveste plină de umor despre misterele clasice ale lui Arthur Conan Doyle, avându-i ca protagoniști pe celebrul detectiv Sherlock Holmes și asistentul său, dr. Watson.

lpK3wZjjFFUhWlXUPPr2wvInl24

 • Ralph Breaks the Internet – Ralph rupe netu’ (2019) Ralph Breaks Internet: Wreck-It Ralph 2 (2018) lasă în urmă sala de jocuri video a lui Litwak, aventurându-se în lumea expansivă și palpitantă a internetului, care poate sau nu supraviețui distrugerilor lui Ralph….

opQyWvdFkhjY1pYBiO4neOPXKWS

 • Tranzit (2019) – În timpul invaziei naziste, Georg fuge din Parisul asediat asumându-și identitatea unui autor mort ale cărui acte le posedă. Blocat în Marsilia, o întâlnește pe Marie, o tânără femeie disperată să-și găsească soțul…

 • The Mule – Curierul traficantilor (2019) Earl Stone este un veteran alienat şi ajuns în pragul falimentului, când i se oferă oportunitatea de a câştiga bani doar pentru a conduce dintr-o locaţie în alta. Însă Earl descoperă curând că tocmai a devenit curier pentru un cartel mexican…

eL8hgHnyISeGuUkeCmAPmqASBIC

 • The Upside – Asistent de ne(voie) (2019) – Bazat pe filmul francez „The Intouchables”, această comedie emoționantă se concentrează asupra unei prietenii neașteptate care se dezvoltă între un bărbat paraplegic bogat și îngrijitorul său, un tânăr cu cazier judiciar….

7lQeFASfoD1GA665kEucF57pBdk

e33P9ajdOTHR5en2tYPVKrCnYDE

 • Instant Family – Familie de-a gata (2019) – Când Pete (Mark Wahlberg) și Ellie (Rose Byrne) decid să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Din acel moment, viața lor va fi un șir neîntrerupt de eforturi hilare de a învăța pe repede înainte ce înseamnă să fie părinți…

lMoYRwoqOBhtPztlVEOz8YmHlMw

 • Glass (2019) – Paznicul David Dunn (Bruce Willis) își folosește puterile supranaturale pentru a-l găsi pe Kevin Wendell Crumb (James McAvoy), bărbatul cu tulburare de personalitate multiplă, ce numără 24 de identităţi distincte…

lowdQ3J0VR9VV5t8CHc7NFQYswJ

 • Papillon (2019) – Memorabila aventură este centrată în jurul lui Papillon, un hoț de rând, condamnat pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o la închisoare pe viață în teribilul penitenciar de pe Insula Diavolului….

bkEomIbpou7yev3sTNslnCTjnU2

 • The House That Jack Built (2019) – Odată cu primele crime comise în anii ’70, Jack a făcut primul pas pentru a deveni un sofisticat criminal în serie. Cu politia pe urmele sale, Jack începe să își asume riscuri tot mai mari pentru a comite o crima perfecta – opera de artă supremă….

iv5N169nQIzrS0pZ8MBEiemTtVt

 • Mary Queen of Scots – Mary regina Scoției (2019) – Regina scoțienilor, Maria Stuart, își face cunoscută intenția de a revendica tronul britanic, amenințându-i suveranitatea verișoarei sale, regina Elisabeta I. Însă trădarea și conspirațiile de la fiecare curte regală pun în pericol ambele tronuri…

jVvXCdoraW4eqmpNqQs1yBVqgWE

 • Destroyer – Capcana (2019) – O polițistă reia legăturile cu foștii ei colegi dintr-o misiune sub acoperire derulată cu foarte mulți ani în urmă pentru a face pace….

 • Las olas – Valurile (2019) – Epuizat după o zi de muncă, Alfonso, în vârstă de 38 de ani, se duce pe plajă și se scunfundă în mare. Revenind la suprafață, se trezește pe altă plajă, în alt an….

 • Dogman – Frizerul de câini (2019) – Într-o lume unde dreptatea aparține celor puternici, Marcello, un simpatic și caraghios frizer de patrupede, își completează veniturile de la salonul canin la care lucrează vânzând și ceva droguri – din când în când….

w7MsyOpP003FYhsiTgVHa3rNsrz

Vrei sa propui un film in aceasta lista? Aplica aici…. sau lasa un comentariu mai jos.

 

Au distribuit acest Film/Episod Online0

TRIMITEȚI UN COMENTARIU