Milla Jovovich – Filme cu Milla Jovovich

Au distribuit acest Film/Episod Online0

 

 

Biografie
Milla Jovovich, născută Milica Jovović pe 17 decembrie 1975, este un model american-ucrainean-sârb, actriță, cântăreață și designer de moda. Jovovich și-a început cariera de model la vârsta de unsprezece ani, când Richard Avedon a inclus-o în reclama Revlon „Cele mai de neuitat femei din lume”, și ea a continuat cariera alături de alte nume notabile din industria produselor cosmetice: L’Oreal, Banana Republic, Christian Dior, Versace și Donna Karan. În 1988 a avut primul rol ca profesionistă, apărând în filmul de televiziune „The Night Train to Kathmandu”, iar mai tarziu, în același an, Milla a debutat și pe marele ecran cu „Two Moon Junction”. După mai multe roluri minore în film și televiziune, a câștigat notorietate cu filmul romantic „The Blue Lagoon” (1991). Jovovich a jucat alături de Bruce Willis, abordând o temă științifico-fantastică în filmul „The Fifth Element” (1997) și mai târziu a jucat un rol important în „The Messenger: The Story of Joan of Arc” (1999). În 2002 a obținut rolul principal în filmele adaptate după jocul video „Resident Evil”, „Resident Evil: Apocalypse” (2004) și „Resident Evil: Extinction” (2007).

Pe lângă activitățile din modelling și actorie, Jovovich a lansat un album muzical, „The Divine Comedy”, în 1994. A continuat să lanseze versiuni demo pentru alte melodii pe site-ul său oficial, contribuind la coloane sonore de film. În 2003, ea și modelul Carmen Hawk au creat linia de îmbrăcăminte „Jovovich-Hawk”. Jovovich are, de asemenea, o companie de producție proprie, „Creature Divertisment”.

filme cu milla jovovich

filme cu milla jovovich

Nume real: Milla Natasha Jovovich · Locul naşterii: Kiev, Ukrainian SSR, USSR [now Ukraine] · Data naşterii: 17.12.1975 (48 ani) · Ocupaţie: Actriţă, fotomodel · Constituţie: subţire · Înălţime: 173 cm · Culoarea ochilor: albaştri · Culoarea părului: şaten · Zodia: Săgetător · Etnie/rasă: albă · Religie: ortodoxă · Țara: Ucraina

Filme cu Milla Jovovich

 

Au distribuit acest Film/Episod Online0

TRIMITEȚI UN COMENTARIU