Money Heist ‘La Casa De Papel’: Netflix anunță sezonul 5 și sezonul 6! Sezonul 4 nu va fi ultimul!

Au distribuit acest Film/Episod Online0

 

 

Daca te intrebi cand apare sezonul 5 din La Casa de Papel sau daca va exista un al cincilea sezon al serialului, ei bine, te afli in locul potrivit. Vestile sunt foarte bune pentru tine, pentru ca Netflix a luat decizia finala: La Casa de Papel va avea un al cincilea sezon. Avem toate detaliile, in cele ce urmeaza.

money heist 1 696x392 1

Cand apare sezonul 5 din La Casa de Papel. Contractul a fost reinnoit!

Jurnalistul spaniol Alfonso Tirado Quezada de la revista SHOW a confirmat ca serialul La Casa de Papel va avea un al cincilea sezon. Poate ca pare un detaliu insignifiant, dar acelasi jurnalist a anuntat si revenirea serialului la Netflix, intr-un moment in care fanii isi pierdusera speranta ca va mai exista o continuare a serialului lor preferat.

Ei bine, Quezada anunta acum ceea ce multi dintre fanii show-ului asteptau. Firesc insa, se naste intrebarea cand apare sezonul 5 din La Casa de Papel? Data pare incerta, scrie aceeasi sursa, care sustine ca filmarile pentru noul sezon al serialului debuteaza imediat ce se vor termina cele pentru finalul sezonului 4.

La Casa de Papel 4 sezoane online GRATUIT

E oficial. Contractul a fost reînnoit
Deși fanii începeau să creadă că nu va exista sezonul 5, Netflix a confirmat continuarea serialului. Actrița Itziar Ituno a vorbit la finalul lunii trecute despre soarta îndrăgitei producții. Aceasta a spus că momentan se lucrează la al patrulea sezon. Ea a adăugat că s-a filmat continuu. Astfel, imediat după încheierea filmărilor pentru sezonul trei, au început cele pentru următorul. Ea a mai spus că sezonul curent va avea 16 episoade. Jurnalistul spaniol Alfonso Tirado Quezada a confirmat că Netflix a încheiat deja contractele pentru al cincilea sezon din La Casa de Papel. Deși nu există încă o dată a apariție sezonului 5, vestea confirmării acestuia a devenit imediat virală în rândul fanilor. Totodată, zvonurile din presa spaniolă anunță că serialul ar putea avea chiar și un sezon 6. Deși acest lucru este mai complicat de realizat, în cazul în care serialul va câștiga premii importante, precum Emmy sau Globurile de Aur, posibilitatea ca sezonul 6 să fie creat va prinde contur.

La Casa De Papel a avut un succes uriaș
Sezonul 3 al serialului a fost urmărit de mai mult de 34 de milioane de conturi Netflix. În plus, acest număr a fost atins în decurs de doar o săptămâna. Așadar, serviciul de streaming nu poate ignora continuarea producției. Ultimul episod difuzat a înregistrat o audiență de aproape două milioane de telespectatori. Mai impresionant este faptul că aici nu este inclusă și masa de utilizatori Netflix. La Casa de Papel a câștigat premiul Best Drama Series în cadrul ediției cu numărul 46 a Internațional Emmy Awards.

Premiera serialului a avut loc pe 2 mai 2017, iar în rolurile principale joacă Ursula Corbero, Paco Tous și Alba Flores.

Categorie
Au distribuit acest Film/Episod Online0

TRIMITEȚI UN COMENTARIU