Premiere filme noiembrie 2019. Filmele bune le găsești aici online

Au distribuit acest Film/Episod Online0

 

 

 este sursa ta definitivă pentru descoperirea celor mai noi  care vor veni în curând pe acest site inainte sa apara la cinema. Cu mult înainte ca filmele să ajungă chiar la cinema, mergeți la filmele numite mai jos pentru a urmări trailerele, pentru a vedea fotografii, pentru a găsi datele de lansare, pentru a citi recenzii și pentru a afla totul despre distribuția completă.  –  este sursa ta finală pentru filme noi, iar paginile noastre „ – În curând” vă oferă un mod ușor de a afla despre filmele viitoare, de multe ori înainte de anunțarea datelor finale de lansare. Pe măsură ce descoperi filme noi, adaugă-le la lista ta de vizionare. Lista de vizionare  este o modalitate rapidă și ușoară de a urmări și de a vă aminti toate filmele viitoare pe care doriți să le vedeți. Nu uitați, filmeONLINE – filme-seriale.eu este sursa dvs. pentru filme noi.

 • Salma’s Big Wish – Salma și misterul cărții magice – Înarmată cu o carte magică, Salma, o tânără orfană din orașul mexican Santa Clara, pornește într-o aventură fascinantă pentru a găsi veriga lipsă în istoria ei personală, și cu speranța de a-și cunoaște părinții pierduți de mult….
 • Terminator: Dark Fate – Terminator: Destin întunecat – Întoarsă de departe, Sarah Conner face echipă cu câţiva agenţi pentru a lupta împotriva lui T-1000….
 • Slayer: The Repentless Killogy – Timp de aproape patru decenii, Slayer a încântat fanii metal de pretutindeni. Tom Araya, Kerry King, Gary Holt și Paul Bostaph – în colaborare cu Trafalgar Release, Nuclear Blast și Prime Zero Productions dezlănțuie ofensiva Slaytanic pe marele ecran…
 • Shakira in Concert: El Dorado World Tour – Shakira în concert: El Dorado World Tour
 • C’est quoi cette mamie?! – A-nnebunit bunica! – Gulliver e trimis singur la excentrica lui bunică, Aurore. Dar aceasta nu se pricepe deloc să aibă grijă de copii, și preferă să petreacă non-stop. Îngrijorați, frații lui Gulliver decid să vină să-l “salveze” de mamaia care pare că a înnebunit….
 • Norm of the North: King Sized Adventure – Norm de la Polul Nord: O aventură urieșească – Un artefact chinezesc a fost furat de infamul arheolog Dexter. Cu ajutorul prietenilor săi lemuri, Norm trebuie să pornească într-o călătorie în jurul lumii pentru a recupera acest artefact de o valoare inestimabilă pentru China….
 • Maria, Regina României – ”Maria, Regina României”, un film bazat pe evenimente reale, deschide porțile către partea nevăzută ori prea puțin știută a unui moment ce a marcat cu adevărat destinul unei țări ce se voia reîntregită….
 • Willy and the Guardians of the Lake – Povești de pe malul lacului: Iarnă la Marea de Stuf – După aventurile de primăvară și vară ale ușureilor, poveștile ne prezintă acum evenimentele petrecute la Marea de Stuf pe timpul toamnei și al iernii. Protagonistul este Vilkó, un băiat curajos, cu inima bună, care abia așteaptă să devină străjer….
 • Last Christmas – O nouă poveste de Crăciun – Kate e nefericită, iar toate par să i se tragă de la jobul pe care îl are: Elf într-un magazin de sezon. Tom intră în viața ei și totul pare prea frumos ca să fie adevărat. Dar, uneori trebuie să lași zăpada să se așeze unde vrea…
 • Midway – Bătălia de la Midway – O producție grandioasă, „Bătălia de la Midway” urmărește povestea adevărată a incredibilei victorii purtate de curajoșii piloți și comandanți de pe flota americană care, deși depășiți numeric, au reușit să învingă un adversar incredibil de puternic….
 • Cinderella and the Secret Prince – Cenușăreasa și prințul misterios – Cenușăreasa descoperă un secret care o va tulbura: o vrăjitoare malefică l-a transformat pe prinț într-un șoricel, și l-a înlocuit cu o sosie. Acum, Cenușăreasa și prietenii ei sunt hotărâți să-l salveze pe prințul adevărat….
 • The Grand Challenge: Le Mans ’66 – Marea provocare: Le Mans ’66 – Designerul Carroll Shelby și șoferul Ken Miles s-au luptat cu birocrația corporatistă, cu legile fizicii, cât și cu propriii demoni pentru a putea construi o mașină de curse revoluționară pentru compania Ford Motor Company….
 • Frozen II – Regatul de gheață II – Anna, Elsa, Kristoff, Olaf și Sven pleacă din Arendalle către o pădure străveche, în care este toamnă mereu, pentru a descoperi sursa puterilor Elsăi și a-si salva regatul….
 • Doctor Sleep – Filmul are la bază romanul lui Stephen King, Doctor Sleep, în care acţiunea se petrece la câteva decenii faţă de cea din The Shining, iar protagonist este fiul lui Jack Torrance, tulburatul Danny, ale cărui abilităţi de medium ies la iveală….
 • INXS: Live Baby Live – INXS: Live Baby Live at Wembley Stadium – INXS, una dintre cele mai venerate și mai emblematice trupe din lume, a susținut pe 13 iulie 1991 concertul carierei lor la Londra pe Wembley Stadium, pentru 74.000 de fani în delir….
 • Charlie’s Angels – Îngerii lui Charlie – Îngerii lui Charlie revin pe marile ecrane într-o nouă versiune cu Sabrina Wilson (Kristen Stewart), o tânără cu multiple abilităţi, Elena Houghlin, specialistă în tehnologie, și Jane Kano, fost agent MI6, responsabilă cu partea mai dură a misiunilor…
 • Knives Out – La cuțite – Knives Out merge pe urmele unui popular scriitor de romane polițiste care e găsit mort în reședința sa după aniversarea vârstei de 85 de ani. Investigația e condusă de Benoit Blanc, iar de pe lista suspecților nu este exclus niciun membru al familiei…
 • Playing with Fire – Se-ncinge treaba! – O echipă de pompieri de elită trebuie să aibă grijă de trei copii năzdrăvani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au că îi așteaptă cea mai grea misiune din viața lor….
 • Valan – Valan – Valea îngerilor – Péter e un polițist aflat pe urmele unor traficanți de fete din Brașov, fiind devotat cauzei de a găsi cât mai multe fete. În fiecare fată salvată o vede pe sora sa dispărută din Valan, orașul lor natal, în urmă cu 22 de ani….
Au distribuit acest Film/Episod Online0
Comentariile sunt închise.