Premiere Netflix februarie 2020 – Platformă de streaming video

Au distribuit acest Film/Episod Online0

 

 

Sezoane noi din Vikings, Better Call Saul sau Narcos Mexico

Netflix aduce titluri noi pe platformă în februarie 2020. Filme si Seriale noi, dar și sezoane noi ale unor producții deja populare.

Vor mai fi și filme, dar și seriale licențiate sau pelicule românești „de festival”.

Câteva dintre titlurile lunii februarie:

Din 1 februarie

A Bad Moms Christmas – Mame bune şi nebune 2 (2017), film online subtitrat în Română

 • A Bad Moms Christmas

În Ajun de Crăciun, Amy (Mila Kunis) stă singură în casă cu toate decoraţiunile de Crăciun în ruină. Ea spune că a stricat Crăciunul pentru toată lumea, iar apoi ne spune şi cum a făcut acest lucru. Cu şase zile mai devreme, Amy, la fel ca oricare altă mamă, este stresată pentru a face sărbătorile de iarnă cât mai speciale pentru familia ei. Cum ea este acum împreună cu Jessie (Jay Hernandez) şi are grijă ca fiica acestuia, Lori (Ariana Greenblatt), să petreacă timpul cu copiii ei, Jane (Oona Laurence) şi Dylan (Emjay Anthony), Amy şi-ar dori ca lucrurile să fie liniştite de Crăciun.

 

Sara (Liesel Matthews) a invatat de la tatal ei ca toate fetitele sunt printese si ca intotdeauna trebuie sa tina capul sus si sa-si pastreze increderea in fortele proprii. Pe scurt, e o fetita de 10 ani cu personalitate si aceasta e exact atitudinea care o irita la culme pe rigida Miss Minchin (Eleanor Bron), directoarea internatului in care Sara asteapta acum intoarcerea tatalui ei din razboi. Cand Sara ramane orfana, Miss Minchin o transforma in servitoare si incearca sa o umileasca cu orice prilej.

 

Rămas blocat în 1955, după ce a fost lovit de un fulger straniu, Marty trebuie să se întoarcă în 1855, pentru a-l salva pe Doc Brown de la un sfârșit prematur. După ce supraviețuiește unui atac al indienilor și al localnicilor neprietenoși, Marty îl găsește pe Doc Brown la fierărie. Dar Doc e sub magia fermecătoarei Clara Clayton și depinde de Marty să îi scoată din Vestul Sălbatic și să-i ducă înapoi în viitor. Un film plin de acțiune, umor și dragoste, un final extraordinar pentru seria de succes a călătoriilor în timp.

Blade Runner (1982), film online subtitrat în Română

În New York-ul anului 2019, ofiţerul de poliţie retras din activitate Rick Deckard (Harrison Ford) este reţinut de ofiţerul Gaff (Edward James Olmos) şi adus în faţa fostului său supervizor, Bryant (M. Emmet Walsh). Deckard, a cărui activitate de „vânător de recompense” l-a adus în postura de-a găsi şi distruge nişte fiinţe biologice create în laborator cunoscute drept „replici”, este informat ca patru dintre ele au intrat ilegal pe Pământ. Aceste fiinţe au fost concepute pentru a trăi doar patru ani şi se crede că au venit pe Pământ pentru a încerca să-şi extindă viaţa.

 

Eroii filmului, fetele si baietii aspiranti la glorie si la un loc in ansamblul de balet al unei companii super-selecte, sacrifica placerile normale ale vietii dedicandu-se exercitiului si muncii asidue pe altarul artei. Si totusi, nu se deosebesc prea mult de ceilalti adolescenti, au problemele proprii de adaptare la efort si rigoare, se indragostesc, se despart, trec prin crize de disperare, trebuie sa faca fata relatiilor cu profesorii si parintii, nu intotdeauna usoare.

 

Într-un mic oraș Mississippi, Cookie Orcutt se omoară discret pentru a se alătura soțului său răposat. Însă fiica ei stătătoare nu poate suporta ideea unei sinucideri în familie și rearanjează dovezile pentru a părea o crimă. Ancheta despre presupusa crimă dezvăluie secrete ascunse despre oamenii din comunitatea apropiată.

 

Inspirat de un roman al lui Nicholas Sparks (care a mai scris și The Notebook sau A Walk to Remember), Dear John îl are ca protagonist pe John Tyree (Channing Tatum), un soldat care se îndrăgostește într-o permisie de frumoasa, dar și conservatoarea studentă Savannah (Amanda Seyfried). Titlul filmului vine de la începutul scrisorilor pe care i le trimite Savannah soldatului.
Timp de șapte ani, cei doi corespondează intens, scrisorile lui Savannah (Amanda Seyfried) însemnând pentru tânărul soldat mai mult decât niște simple gesturi romantice, căci la fiecare misiune periculoasă acesta reușește să-și mențină echilibrul psihic tocmai cu ajutorul acestor dovezi de dragoste. Însă această îndelungată corespondență are consecințe pe care niciunul dintre cei doi tineri nu le prevede.

 

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, maiorul John Reisman (Lee Marvin) primeşte o misiune ciudată: el trebuie să pună pe picioare o echipă cu care să atace un castel aparţinând forţelor naziste. Din cauză că misiunea este una aproape sinucigaşă, Reisman îşi racolează oamenii din rândul puşcăriaşilor. Sunt aleşi doisprezece oameni, care sunt supuşi unui antrenament viguros. Totuşi, sunt inevitabile neînţelegerile între aceştia şi lipsa lor de respect faţă de superiori. Vor putea ei deveni o echipă funcţională și capabilă să îndeplinească misiunea?

 

Povestea lui Harry Callahan, interpretat magistral de Clint Eastwood, inspectorul care se conduce după principiul legea este prea blândă pentru criminali a adus sute de milioane de dolari încasări producătorilor filmului şi o faimă mondială lui Eastwood.
Poliţiştii din San Francisco afirmă că legile îi protejează pe criminali. Inspectorul Harry este însă omul pentru care Codul Penal este bun doar în esenţă, aplicarea lui fiind privilegiul poliţistului. Harry rezolvă cu pistolul numeroase dintre cazurile sale, schimbând regulile tradiţionale ale arestărilor. Cea mai importantă povață a sa, adresată colegilor, este: întâi trage, apoi somează. Această axiomă pare a fi singura valabilă pentru capturarea unui criminal în serie care răspândeşte teroarea printre femei şi copii.

Driving Miss Daisy – Șoferul Doamnei Daisy (1989), film online subtitrat în Română

4 premii şi 5 nominalizări Oscar, 3 premii Globul de Aur, o nominalizare BAFTA, un premiu şi o nominalizare Berlin.Ajunsă la vârsta senectuții, o văduvă din Atlanta nu-și mai poate conduce mașina, așa că fiul ei îi angajează un șofer. În Sudul Statelor Unite al anilor ’50, relația dintre bătrâna alba și șoferul de culoare nu poate fi decât anevoioasă. Treptat, între cei doi, se naște un sentiment de simpatie care îi ajută să depășească barierele și prejudecățile rasiale.

 

Filmul este o dramă istorică britanică ce prezintă drumul tinerei Elizabeth Tudor către tronul Angliei, o perioadă plină de intrigi şi trădări. În 1554, regina Mary I doreşte să reintroduce catolicismul ca religie unică. Neavând niciun moştenitor, aceasta încearcă din răsputeri să o împiedice pe sora ei vitregă protestantă, Elizabeth, să preia tronul. Toate eforturile sale eşuează, iar în 1558, după moartea lui Mary, Elizabeth devine regina Angliei.

 

Cate Blanchett, încoronată cu un Oscar, revine în rolul care a lansat-o în 1998, Elizabeth. Îşi regăseşte curtea aproape intactă în frunte cu regizorul Shekhar Kapur şi actorul Geoffrey Rush, într-o poveste în care drama istorică este împodobită cu trădări şi amoruri: Elizabeth: The Golden Age. Nou venit la curte este Clive Owen, în rolul lui Sir Walter Raleigh.

 

Graba strică treaba – Ce ai alege între iubirea vieții tale și stilul de viață pe care îl iubești? Cu această problemă se confruntă Alex Whitman (Matthew Perry), un om de afaceri din Manhattan, după ce petrece o noapte pasională cu Isabel Fuentes (Salma Hayek), o mexicană pasionată de fotografie. Cei doi se reîntâlnesc după trei luni, când el află că ea este însărcinată și decid să se căsătorească.Din acel moment, cei doi vor trebui să lupte cu prejudecățile și barierele culturale de care se ciocnesc atunci când își cunosc reciproc familiile.

 

Un fel de erou nepopular, se simte nemulțumit, chinuit și înțeles greșit. Cu acțiunile sale eroice, el reușește să salveze multe vieți, dar în același timp, provocând dezastre reale. Cu toate că, în general, populația este recunoscătoare, majoritatea Angelenos nu poate suporta. Într-o zi, el salvează viața lui Ray Embrey (Jason Bateman), un executiv senior la o firmă de relații publice Hancocksi își dă seama că este o ființă vulnerabilă.

Love Jacked (2018), film online subtitrat în Română

MAYA, are ambiții artistice – tatăl său ED vrea: o fiică responsabilă pentru a conduce magazinul de familie. Datorită independenței sale un pas mai departe, Maya decide să călătorească în Africa pentru inspirație și se întoarce cu un logodnic.

 

Un bărânel pe nume Duke (James Garner) începe să citească o poveste de dragoste din jurnalul său unei alte paciente (Gena Rowlands). Povestea pe care o citeşte el începe în 1940. În Seabrook Island, Carolina de Sud, băiatul de la ţară Noah Calhoun (Ryan Gosling) o întâlneşte pe fata de rang înalt în vârstă de 17 ani, Allie Hamilton (Rachel McAdams) la un carnaval şi apoi încep o poveste de dragoste idilică pe timpul verii. Noah o duce pe Allie la o casă abandonată despre care el îi spune că vrea s-o cumpere şi s-o renoveze pentru ei doi.

 

Detectivii Christopher Danson și P.K. Highsmith (Dwayne Johnson și Samuel L. Jackson) sunt cei mai răi și totodată cei mai simpatici polițiști din cartier. Ei lasă în urmă numai victime. La două birouri în spatele lor stau detectivii Allen Gamble (Will Ferrell) și Terry Hoitz (Mark Wahlberg). Îi vedeți în fundalul pozelor cu Danson și Highsmith, visând cu ochii închiși. Ei nu sunt eroi – ci doar “agenții de rezervă.”

The Pianist – Pianistul (2002), film online subtitrat în Română

În septembrie 1939, Władysław Szpilman (Adrien Brody), un pianist polonez evreu cântă la un post de radio din Varşovia atunci când sediul este bombardat în momentul invaziei Poloniei a germanilor nazişti de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial. Sperând într-o victorie rapidă, Szpilman se realătură familiei sale acasă când află că Marea Britanie şi Franţa au declarat război Germaniei. Germania, însă, învinge repede armata Poloniei şi trupele ei mărşăluiesc prin Varşovia, unde viaţa evreilor se deteriorează cumplit pe măsură ce autorităţile naziste le interzic să muncească său să deţină afaceri şi îi obligă să poarte banderole pe braţ cu Steaua lui David (în ebraică „Maghen David”, care înseamnă „Scutul lui David”).

Police Academy – Academia de Poliție (1984), film online subtitrat în Română

Într-o metropolă care se confruntă cu o criminalitate din ce în ce mai ridicată, primarul, vrând să întărească forțele de ordine, ia hotărârea să nu se mai dea examen de intrare la Academia de Poliție. Oricine vrea să devină polițist, e considerat înscris. Astfel, riguroasa școala este invadată de inadaptabili, tot felul de nebuni și ciudați. Instructorii de aici nu se vor lăsa prea mult impresionați de poantele noilor recruți pentru că vor să scoată din ei polițiști adevărați.

 

În partea a doua a filmului, Mahoney și cohorta sa de nebuni au trecut deja de perioada de instrucție și trebuie să plece pe urmele adevăraților infractori. Prima misiune pentru foștii cadeți este să oprească inscripționarea obscena a zidurilor orașului de către o bandă locală de golani. Noul șef al secției locale de poliție nu e însă deloc dornic să-i vadă pe absolvenți ducându-și misiunea la bun sfârșit, astfel că va face totul să le zădărnicească eforturile. Din păcate (pentru el), Mahoney și echipa sa pregătesc o răzbunare pe cinste.

 

Mahoney, Tackleberry, Hightower, Callahan, Hooks… Din nou împreună, pentru o nouă misiune de pomină: Salvarea Academiei de Poliție! Aceasta este cea mai importantă misiune a lor de până acum dar și cea mai comică, având în vedere ceea ce se va întâmplă la scurt timp după lansarea misiunii.

 

În Academia de Poliție 4, Sharon Stone este o superbă (evident!) jurnalistă pe nume Claire. Trupa Academiei de Poliție are, de această dată de rezolvat o misiune cu totul specială: cea de a-i transforma pe locuitorii orașului în cetățeni vigilenți, sarcină oarecum imposibil de îndeplinit, având în vedere felul în care își duc la capăt bravii absolvenți ai Academiei misiunile, în general!

Police Academy 5: Assignment Miami Beach (1988), film online subtitrat în Română

Cinicul căpitan Harris, înlocuitorul temporar al șefului Academiei de Poliție – blândul Lassard, are parte de o surpriză de proporții, pregătită de studenții celebrei academii. Bătrânul căpitan Lassard, șeful Academiei de Poliție, pleacă în Florida pentru a primi un premiu pentru glorioasa lui activitate. În locul său vine căpitanul Harris, un tip cinic și dur căruia îi place atât de mult Academia de Poliție încât vrea să-i ia locul blajinului Lassard. Harris se dă bine pe lângă toți superiorii săi în speranța unei rapide titularizări, dar studenții se prind de jocul său murdar și îi organizează o mică surpriză.

Police Academy 6: City Under Siege (1989), film online subtitrat în Română

Absolvenții celebrei, de acum, Academii de Poliție, sunt trimiși, sub acoperire, să descopere creierul organizației criminale care a pus sub teroare un oraș întreg. Polițiștii noștri preferați sunt trimiși să rezolve problemele grave pe care le pune o bandă fioroasă din oraș, care jefuiește băncile și magazinele de bijuterii. Deși folosesc numeroase trucuri și au un noroc chior, borfașii nu au nici un fel de șansă în fața echipei îmbrăcate în haine albastre.

Police Academy 7: Mission to Moscow (1994), film online subtitrat în Română

Filmul este ultima parte din seria aventurilor cadeților și ofițerilor celebrei Academii de Poliție. Academicienii se află de această dată într-o spectaculoasă misiune în străinătate. Acțiunea filmului se petrece nici mai mult nici mai puțin decât la Moscova, Academia de Poliție 7 fiind filmat integral în Rusia. Cunoscutele personaje ale celei mai faimoase serii de comedie despre polițiști din lume merg în capitala rusă pentru a-l captura pe Constantin Konali, capul mafiei din Moscova. Încurcăturile în care intră super-polițiștii americani pe teritoriul rusesc provoacă un haz nebun și încununează succesul acestei serii de neuitat.

 

The Kid (+Prince) e un muzician de culoare din Minneapolis, care ajunge să fie foarte faimos după ce a avut o copilărie mizeră. Tatăl său îl bate şi fata pe care o curtează îl respinge cu consecvenţă. După ce ajunge faimos, The kid pare să uite de unde a plecat…De fapt, filmul e, după cum a fost numit de critică, un videoclip glorios cu durata unui film. Purple Rain a lansat piese celebre precum ”I would die 4 you”, ”When Doves Cry”sau ”Let’s go Crazy” (toate cântate de Prince). Pe bună dreptate, filmul a câştigat un premiu Oscar pentru muzică originală şi un premiu Grammy.

Robin Hood: Prince of Thieves (1991), film online subtitrat în Română

Robin Hood, prințul hoților -Celebra legendă se întoarce sub chipul arătos al lui Kevin Costner și aventura e cât se poate de proaspătă și incitantă. Povestea lui Robin Hood e una dintre cele mai mari aventuri din istorie, o legendă care a supraviețuit 800 de ani și a generat câteva încarnări memorabile pe marile ecrane. Acum, bătăiosul erou popular se întoarce sub trăsăturile lui Kevin Costner, pentru a se confrunta cu ticălosul prefect al Nottingham, în Robin Hood, prințul hoților. În cariera lui Kevin Costner, Robin Hood a însemnat încă un succes. Robin Hood, prințul hoților combină ritmurile rapide și captivante ale acțiunii epice cu o galerie de personaje dintre cele mai complexe, interpretate de mari actori ca Morgan Freeman („Necruțătorul”, „Seven”), Christian Slater sau Mary Elizabeth Mastrantonio.

 

Scary Movie 2 aruncă o privire satirică asupra unor clasice ale genului, cum ar fi Exorcistul sau Poltergeist, dar și asupra unor filme recente, precum Hannibal, Dincolo de aparențe sau Castelul bântuit. Dar nu se oprește aici, ci lovește și în succese de casă ca îngerii lui Charlie și Misiune imposibilă 2. Frații Wayans nu iartă nimic nici din cultura de masă a zilelor noastre, făcând haz, fără rușine, de buletinele informative comerciale difuzate noaptea târziu, de prezicătorii de la televizor și chiar de cele mai noi reclame. Filmul începe cu o scenă ce parodiază Exorcistul, în care nonconformistul preot McFelly încearcă să elibereze o fermecătoare tânără de un poltergeist din altă lume. Apoi, reluând acțiunea din SCARY MOVIE, frații Wayans se reunesc, pentru noi năzbâtii, cu eroina Cindy Campbell, acum la colegiu. Un profesor nebun o recrutează pe ascuns, împreună cu un grup de colegi dornici de senzații tari, pentru un weekend aflat sub auspiciile unui experiment științific. Pe măsură ce se desfășoară diversele activități din timpul weekend-ului, care mai de care mai șocante și care deseori nu au nici o legătură cu programă școlară, surprizele se țin lanț și asigură distracția 100%!

 

Stelele seriilor hit-ului HBO se reunesc cu scriitorul, producatorul, regizorul original Michael Patrick King pentru a urmari aceasta continuare in care atragatoarele doamne se aventureaza în afara orasului New York pentru aventura unei vietii lor. Carrie ( Sarah Jessica Parker ), Charlotte ( Kristin Davis ) si Miranda ( Cynthia Nixon ) s-au casatorit acum, dar sunt înca sunt dornice de putina distractie la soare. Cand Samantha ( Kim Cattrall ) primeste sansa de a vizita una dintre cele mai extravagante destinatii de vacanta de pe planeta, ele presupun ca o retragere doar pentru femei poate fi scuza perfecta pentru a-si evita responsabilitatile si pentru a-si aminti ca viata a fost cum era in tinerete.

Din 3 februarie

Sordo — The (Silent) War (2019), film online subtitrat în Română

„Sordo” spune povestea urmăririi unui luptător din Maquis (guerrilla antifranquista) care și-a pierdut auzul în timpul unei explozii. Olimpia Melinte joacă rolul unei asasine bolșevice care a fost angajată de armata spaniolă să-l vâneze pe Anselmo (Asier Etxeandia), personajul principal.

Echipa lui Kaylie – Team Kaylie (2019), serial online subtitrat în Română

După o problemă cu legea, celebra adolescentă Kaylie Konrad iese din lumina reflectoarelor și ajunge să conducă un club școlar dedicat naturii sălbatice.

Din 4 februarie

Faith, Hope & Love (2019), film online subtitrat în Română

Recent divorțată Faith intră într-un concurs de dans pentru a-și salva studioul de dans, unde îl întâlnește pe Jimmy Hope și își redescoperă credința și visele.

Tom Papa: Viața e minunată!(2020), film online subtitrat în Română

În spectacolul susținut în statul său natal, Tom Papa discută despre complexe fizice, rețele de socializare, animale de companie, vremurile de altădată și multe altele.

Din 5 februarie

Black Hollywood: ‘They’ve Gotta Have Us’ (2018), serial documentar online subtitrat în Română

Istoria Hollywoodului a fost cronicizată la nesfârșit în diferite tipuri de documentare de lung metraj și televiziune. Însă colectivul de film ARRAY de la Ava DuVernay devine ceva mai specific cu o nouă serie de documentare numită They’ve Gotta Have Us , care se concentrează pe artă, activism și rasă, în ceea ce privește cinematografia neagră de la Hollywood. Serialul prezintă un ansamblu al unora dintre cei mai influenți actori negri, actrițe, scriitori și regizori de-a lungul anilor, toate vorbind despre evoluția cinematografiei negre și a etapelor sale majore.

#cats_the_mewvie (2020), film documentar online subtitrat în Română

‘#cats_The_Mewvie’ este un film din 2020 în genul documentar. În film, regizat de Michael Margolis, joacă, printre altele, Mike Bridavsky și Hannah Shaw. Filmul durează 90 de minute.

 • The Pharmacist — NETFLIX DOCUMENTARY
 • Uppity: The Willy T. Ribbs Story

Din 6 februarie

 • Cagaster of an Insect Cage — NETFLIX ANIME

Din 7 februarie

 • The Ballad of Lefty Brown
 • Dragons: Rescue Riders: Season 2 — NETFLIX FAMILY
 • Horse Girl — NETFLIX FILM
 • Locke & Key — NETFLIX ORIGINAL
 • My Holo Love — NETFLIX ORIGINAL
 • Who Killed Malcolm X?

Din 8 februarie

 • The Coldest Game — NETFLIX FILM

Din 9 februarie

 • Better Call Saul: Season 4
 • Captain Underpants Epic Choice-o-Rama — NETFLIX FAMILY
 • Polaroid

Din 11 februarie

 • Good Time
 • CAMINO A ROMA — NETFLIX DOCUMENTARY
 • Q Ball

Din 12 februarie

 • Anna Karenina
 • To All the Boys: P.S. I Still Love You — NETFLIX FILM

Din 13 februarie

 • Dragon Quest Your Story — NETFLIX ANIME
 • Love is Blind — NETFLIX ORIGINAL 
 • Narcos: Mexico: Season 2 — NETFLIX ORIGINAL

Din 14 februarie

 • Cable Girls: Final Season — NETFLIX ORIGINAL
 • Isi & Ossi — NETFLIX FILM
 • A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon — NETFLIX FAMILY

Din 15 februarie

 • Starship Troopers

Din 17 februarie

 • The Expanding Universe of Ashley Garcia — NETFLIX FAMILY

Din 19 februarie

 • Chef Show: Volume 3 — NETFLIX ORIGINAL

Din 20 februarie

 • Spectros — NETFLIX ORIGINAL

Din 21 februarie

 • A Haunted House
 • Babies — NETFLIX DOCUMENTARY
 • Gentefied — NETFLIX ORIGINAL
 • Glitch Techs — NETFLIX FAMILY
 • Puerta 7 — NETFLIX ORIGINAL
 • System Crasher — NETFLIX FILM

Din 22 februarie

 • Girl On The Third Floor

Din 23 februarie

 • Full Count

Din 25 februarie

 • Every Time I Die

Din 26 februarie

 • I Am Not Okay With This — NETFLIX ORIGINAL

Din 27 februarie

 • Altered Carbon: Season 2 — NETFLIX ORIGINAL
 • The Angry Birds Movie 2
 • Followers — NETFLIX ORIGINAL
 • Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution — NETFLIX FAMILY

Din 28 februarie

 • All The Bright Places — NETFLIX FILM
 • Babylon Berlin: Season 3 — NETFLIX ORIGINAL
 • Formula 1: Drive to Survive: Season 2 — NETFLIX ORIGINAL
 • Jeopardy!: Celebrate Alex Collection
 • Jeopardy!: Cindy Stowell Collection
 • Jeopardy!: Seth Wilson Collection
 • La trinchera infinita — NETFLIX FILM
 • Queen Sono — NETFLIX ORIGINAL
 • Restaurants on the Edge — NETFLIX ORIGINAL
 • Unstoppable — NETFLIX ORIGINAL

Din 29 februarie

 • Jerry Maguire
Au distribuit acest Film/Episod Online0
Comentariile sunt închise.