Premiere Netflix iulie 2021 – Platformă de streaming video

Au distribuit acest Film/Episod Online0

 

 

Filme Netflix Iulie 2021 – ce filme și seriale poți urmări toată luna

În luna iulie 2021, Netflix vine cu noi filme și seriale, unele dintre ele chiar foarte mult așteptate. Vezi lista cu filme Netflix pentru luna iulie 2021.

Netflix a pregătit mai multe surprize pentru cea de-a doua lună de vară. În iulie, vor apărea extrem de multe filme și seriale noi, dar veți putea urmări și continuarea sezoanelor din câteva producții foarte îndrăgite.

Seriale Netflix Originale in Iulie 2021

Generația 56K – Generation 56k (2021), serial online subtitrat în Română

După ce s-au apropiat de timpul erei 56K, Matilda și Daniel se întâlnesc din nou întâmplător două decenii mai târziu. Poate prietenia lor să se transforme în altceva?

Vlăstar regal – Young Royals (2021), serial online subtitrat în Română

Prințul Wilhelm se adaptează vieții într-un internat de top, Hillerska, și vede că urmărirea inimii sale este mai solicitantă decât se aștepta.

Muritorii – Mortel (2019), serial online subtitrat în Română

Când Obe se întoarce – într-o formă nouă, înfricoșătoare – și începe să adune o armată de adepți în școală, Sofian, Victor și Louise se luptă pentru a preveni o catastrofă .

Atypical (2017), serial online subtitrat în Română

În timp ce Casey și Sam se pregătesc să plece de acasă, toți membrii familiei Gardner se confruntă cu decizii importante cu privire la următorii pași.

Virgin River (2019), serial online subtitrat în Română

Mel și cei dragi ei din Virgin River se susțin reciproc în timp ce se confruntă cu tot felul de probleme: o moarte, un incendiu, certuri, despărțiri și multe altele.

Biohackeri – Biohackers (2020), serial online subtitrat în Română

Timpul pierdut și viziunile deranjante o bântuie pe Mia, pe măsură ce se străduiește să înțeleagă schimbările bruște din viața ei și motivul pentru care nu își mai amintește nimic.

Niciodată nu am… – Never Have I Ever (2020), serial online subtitrat în Română

Noua ei viață amoroasă, o nouă față la școală și noi motive de luptă cu mama îi oferă lui Devi oportunități pentru mișcări curajoase și decizii discutabile.

Orizontul roșu – Sky Rojo (2021), serial online subtitrat în Română

Adrenalina și acțiunea revin pe locul șoferului în cel de-al doilea sezon al „Sky Rojo”.

Cum să vinzi droguri online (rapid) (2019), serial online subtitrat în Română

Când starea de sănătate a lui Lenny se deteriorează, copiii își lasă deoparte diferențele și strâng bani pentru tratamentul său. Dar apar noi amenințări.

Cartelul Snitch: Origini – The Snitch Cartel: Origins (2021), serial online subtitrat în Română

În anii ’70 și ’80, doi frați au abordat probleme familiale și personale, urmărind un obiectiv ambițios: de a deveni principalii stăpâni ai drogurilor din Columbia.

Glow Up: Britain’s Next Make-Up Star (2019), serial Reality, varietăți și talk-show-uri online subtitrat în Română

În acest serial competitiv, make-up artiștii ambițioși trec prin încercări colorate în speranța de a face o carieră în industria frumuseții.

Outer Banks (2020), serial online subtitrat în Română

 

În al doilea sezon compania este testată mai mult ca oricând, pe măsură ce vin noi aventuri de vară.

NETFLIX FILME ORIGINALE

Fear Street Part One: 1994 (2021), film online subtitrat în Română

După o serie de crime îngrozitoare, o adolescentă și compania ei au trezit o forță vicioasă care bântuie orașul lor de secole. Bine ați venit la Seedside.

Major Grom: Doctorul ciumei – Major Grom: Plague Doctor (2021), film online subtitrat în Română

Când o serie de crime ale unui răzbunător mascat face ravagii în oraș, un detectiv și complicele său neexperimentat sunt singurii care-l pot opri.

Fear Street Part Two: 1978 (2021), film online subtitrat în Română

În blestematul oraș Seidside, furia unui criminal înfiorează o tabără și transformă o vară distractivă într-o luptă oribilă pentru supraviețuire.

How I Became a Superhero (2021), film online subtitrat în Română

Într-o lume în care există oameni și supereroi, un polițist singuratic lucrează cu un detectiv inteligent pentru a dezlega o conspirație întunecată.

O vară plină de amintiri – Last Summer (2021), film online subtitrat în Română

În timpul unei vacanțe de vară într-un oraș de pe litoral, Denise, în vârstă de 16 ani, caută căldura iubirii sale din copilărie și participă la un triunghi amoros.

O poveste de groază clasică – A Classic Horror Story (2021), film online subtitrat în Română

Pasagerii unui autobuz sunt asasinați ritual unul după altul într-o poveste de groază căreia nu îi lipsește nici intensitatea, nici scenele extreme.

Ghidul familiei perfecte – The Guide to the Perfect Family (2021), film online subtitrat în Română

Un cuplu din Quebec se confruntă cu problemele, stresul și așteptările ridicate ale creșterii copiilor într-o societate obsedată de succes și de social media.

Străzile groazei – Partea 3: 1666 – Fear Street Part Three: 1666 (2021), film online subtitrat în Română

Secretele întunecate. Rău nespus. Lumea nemiloasă din 1666 ascunde adevărul unui blestem puternic – și cheia viitorului unui oraș.

Chernobyl 1986 – Chernobyl Abyss (2021), film online subtitrat în Română

După ce și-a recăpătat o iubire pierdută, pompierul Alexei se retrage pentru a trăi o viață simplă, dar dezastrul de la Cernobâl îl pune din nou în pericol.

Un cer roșu ca sângele – Blood Red Sky (2021), film online subtitrat în Română

La un zbor transatlantic cu fiul ei, o femeie bolnavă în mod misterios își dezvăluie secretul negru în timp ce teroriștii încearcă să pună mâna pe avion.

Ultima scrisoare de dragoste – The Last Letter From Your Lover (2021), film online subtitrat în Română

Un jurnalist găsește câteva scrisori de dragoste din anii 60 și încearcă să rezolve misterul unei legături secrete. Dintr-un roman de Jojo Moyes.

Cui pe cui se scoate – Resort to Love (2021), film online subtitrat în Română

Pentru a depăși o despărțire, un cântăreț decide să cânte într-o stațiune tropicală care amintește de paradis – până când sosesc doi oaspeți neașteptați.

Ultimul mercenar – The Last Mercenary (2021), film online subtitrat în Română

La douăzeci și cinci de ani de la acordul său cu serviciul secret francez pentru a-și proteja fiul, un agent este obligat să nu se mai ascundă.

DOCUMENTARE ORIGINALE NETFLIX

  • Audibil: puterea sufletului (01/7/2021)

Amari McCastry-Hall și colegii lui de la Școala Maryland pentru surzi sunt alungare în timp ce se confruntă cu dificultăți personale și drame.

  • Cat People (07/7/2021)

Iubitorii de pisici sunt mulți și variați, dar împărtășesc o dragoste comună pentru pisicile drăguțe. Această serie documentară spune poveștile lor.

  • Prietenii noștri cu patru picioare : Sezonul 2 (07/7/2021)

Dragostea pentru câinii lor – și dragostea câinilor lor pentru ei – devine o linie de salvare pentru un astronaut, un preot brazilian si pentru altii.

  • Heist: jafuri incredibile (14/7/2021)

Milioane și bourbon rar fac aripi. Vedeți cum oamenii obișnuiți aproape scapă de aceste jafuri incredibile într-o serie de crime reale.

  • Explicat: Sezonul 3 (16/7/2021) – episoade noi în fiecare săptămână

De la sânge albastru și declarații mari, la câini și operații plastice, această serie de documentare cu povestitori celebri prezintă multe subiecte fascinante.

  • Filmele cu care creștem : sezonul 2 (23/7/2021)

Aflați adevărata poveste a unor blockbustere memorabile și atemporale. Actori, regizori și reprezentanți ai spațiului ne însoțesc într-o călătorie distractivă.

  • Myth & Mogul: John DeLorean (30/7/2021)

Cu interviuri și filme inedite filmate de D. A. Pennebaker, acest documentar explorează apariția și căderea unei legende în industria auto.

 

Au distribuit acest Film/Episod Online0
Comentariile sunt închise.