Premiere Netflix iunie 2022 – Platformă de streaming video

Au distribuit acest Film/Episod Online0

 

 

În iunie, pe lista producțiilor care dispar de pe Netflix se numără serialele „Charite at War” și „Man to Man”. Iată ce filme și documentare dispar luna aceasta de pe Netflix.

Pentru cei care nu știu cum funcționează Netflix, multe titluri sunt licențiate pentru o perioadă fixă de timp. Asta înseamnă că filmele și serialele vin și pleacă pe măsură ce le expiră licențele. Iată care sunt producțiile care părăsesc Netflix în perioada următoare, potrivit whats-on-netflix.com.

Încă o lună vă aducem toate noutăți de care ne putem bucura din luna iunie 2022 pe platforma Netflix . Din iunie 2022 ne vom putea bucura de un nou serial, Intimacy, un serial spaniol cu ​​Itziar Ituño (Lisabona, de la La Casa de Papel) și multe altele.

În domeniul cinematografiei, vine luna iunie 2022 încărcat cu filme grozave produs de Netflix, ne vom putea bucura de premiera lui centaur și Capul de păianjen cu Chris Hemsworth.

După cum spunem întotdeauna, cel mai mare consum de Netflix este serialul, luna aceasta ne vom putea bucura Seria 42 , programe și oferte speciale de pe platformă . Cât despre cinema, vom avea un total de 21 de filme și documentare disponibil pentru vizionare începând cu 1 iunie 2022.

Seriale de care te poți bucura în iunie 2022 pe Netflix

Iată lista celor 42 de seriale de comedie, emisiuni și programe speciale pe care le puteți viziona pe Netflix începând cu iunie 2022:

 1. 1 iunie: Malverde: Hramul (Premiere).
 2. 2 iunie: Borgen: Împărăție, putere și glorie (Premiere).
 3. 3 iunie: Solul este lavă (T2) | Două veri (Premiere) | Provocarea verii (premiere) | A Perfect Mother (Premiere) | Clubul mamelor (premiera).
 4. 4 iunie: Barbie: Este nevoie de două (Premiere).

 1. 6 iunie: Bill Burr prezintă: Friends Who Kill (premiere) | Acțiunea trupei (T2).
 2. 7 iunie: Thats My Time with David Letterman (Premiere).
 3. 8 iunie: Un fiu al tău (Premiere).
 4. 9 iunie: Ieși în evidență: o sărbătoare LGTBQ+ (premiere) | Rhythm + Flow France (Premiere).
 5. 10 iunie: Intimitate (Premiere) | Prima moarte (premieră) | Peaky Blinders (T6) | Un tribut lui Bob Saget (Premiere).
 6. 11 iunie: Avizul parental al lui Amy Schumer (premiere).
 7. 13 iunie: Pete Davidson Prezintă: Cei mai buni prieteni (premiere).
 8. 14 iunie: Jane Fonda și Lily Tomlin: Ladies Night Live (premiere).
 9. 15 iunie: Idiotul preferat al lui Dumnezeu (Premiere) | Maldive (premiere) | Iron Chef: The Legend of Iron (Premiere).
 10. 16 iunie: Specialul de comedie F*cn Around al lui Snoop Dogg (premieră) | Dragoste și anarhie (S2) | Death Point: A Paranormal Park (Premiere) | Clipuri video Karma World (T2).
 11. 17 iunie: Ea (S2) | Războiul vecinului (T2) | Nu știi cine sunt (Premiere).
 12. 18 iunie: Spriggan (premieră).
 13. 21 iunie: Joel Kim Booster: Psihosexual (premieră).
 14. 22 iunie: Academia Umbrella (T3).
 15. 23 iunie: Cea mai bună parte a festivalului (premiere).

 1. 24 iunie: Casa de hârtie: Coreea ‘(‘Jafa de bani: Coreea – Spațiul economic comun (premiere) | Omul împotriva albinei (premiere).
 2. 28 iunie: Cristela Alonzo: Middle Classy (Premiere).
 3. 29 iunie: Familia Upshaw (T2).
 4. 30 iunie: Bastard!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- (Premiere).

Filme și documentare de care te poți bucura pe Netflix în iunie 2022

Iată lista completă cu filmele și documentarele pe care le puteți vedea de la 1 iunie pe platforma Netflix:

 1. 1 iunie: Upgrade | Iluzja | invincibil 2.
 2. 3 iunie: Interceptor | Eirik Jensen, poliție sau criminal? (Doc).
 3. 4 iunie: Amurgul Yakuzei (Doc) | Chelnerul | Invocarea lui Enver Simaku.
 4. 6 iunie: În interiorul KKKlan | Deşeuri.
 5. Iunie 8: Gladbeck: Drama cu ostatici (Doc) | Fii docil: roagă-te și ascultă (Doc) | Gheară.

 1. 10 iunie: copacii păcii.
 2. 14 iunie: La pauză (Doc).
 3. 15 iunie: Mânia lui Dumnezeu | Centaur.
 4. 16 iunie: Tomma Ikuta cântă, dansează și interpretează Kabuki (Doc) | Coliziune.
 5. 17 iunie: Efectul Mitchell (Doc) | Cap de păianjen.
 6. 19 iunie: Ben Crump: Avocatul afro-american (Doc).
 7. 21 iunie: Viitorul lui… (Doc).
 8. 22 iunie: Dragoste și înghețată.

Vă rugăm să rețineți că această listă nu reprezintă în niciun caz lista completă a titlurilor care vor veni pe Netflix în iunie 2022 și va fi actualizată în timp pentru a reflecta gama în schimbare.


Originalele Netflix în limba engleză vor fi disponibile în iunie 2022

Interceptor (2022)

Vine pe Netflix: 3 iunie

Matthew Reilly co-scrie și regizează acest film de acțiune despre un căpitan de armată care trebuie să-și folosească experiența vastă pentru a opri o catastrofă globală atunci când un atac amenință stația de interceptoare de rachete de la distanță pe care o conduce.

Elsa Pataky îl interpretează pe JJ Collins în film, cu Luke Bracey, Aaron Glenane și Mayen Mehta în rolurile principale.


Hustle (2022)

Vine pe Netflix: 8 iunie

Jeremiah Zagar regizează această nouă comedie sportivă, cu Queen Latifah și Adam Sandler în rolurile principale.

Iată la ce vă puteți aștepta de la noul film Sandler:

„După ce a descoperit un jucător odată în viață, cu un trecut stâncos în străinătate, un cercetaș de baschet cu norocul său își asumă responsabilitatea să aducă fenomenul în State fără aprobarea echipei sale. Împotriva probabilităților, au o șansă finală pentru a demonstra că au ceea ce este necesar pentru a ajunge în NBA.”


Prima ucidere

Vine pe Netflix: 10 iunie

Netflix este în căutarea sângelui cu această nouă dramă de vampiri condusă de adolescenți, care este despre o relație puțin probabilă stabilită între un vampir și un vânător de vampiri.

Se bazează pe cartea lui VE Schwab și îi are în distribuție pe Jonas Dylan Allen, Elizabeth Mitchell, Sarah Catherine Hook și Imani Lewis.


Peaky Blinders (Sezonul 6)

Vine pe Netflix: 10 iunie
Exclude Netflix în Regatul Unit

A fost un drum lung și plin de vânt pentru Peaky Blinders , condus de Cillian Murphy, iar seria, cel puțin, se va încheia odată cu sosirea sezonului final. Totuși, nu este totul pierdut, pentru că și un film este pe drum.

După cum am menționat, Netflix Marea Britanie nu va fi destinatarul ultimului sezon din Peaky Blinders până la sfârșitul anului 2022 sau 2023, pe baza edițiilor anterioare ale seriei. Până atunci, veți putea urmări cel mai nou sezon exclusiv pe BBC iPlayer.


La jumătatea timpului

Vine pe Netflix: 14 iunie

Jennifer Lopez este all-in pe Netflix, cu cel puțin trei filme care urmează în viitorul apropiat, primul fiind The Mother care va avea loc în 2022.

Acest nou documentar se va concentra pe cariera și viața iubitului muzician și vedetă de cinema.


Idiotul preferat al lui Dumnezeu (sezonul 1)

Vine pe Netflix: 15 iunie

Melissa McCarthy și Ben Falcone sunt titularii acestui nou serial de comedie filmat în Australia.

Iată la ce vă puteți aștepta de la noul serial de comedie:

„Un angajat de asistență tehnică de nivel mediu, Clark Thompson, găsește dragoste cu colega de muncă Amily Luck exact în același timp în care devine mesagerul lui Dumnezeu. De asemenea, există patinaj cu rotile, un lac de foc și o apocalipsă iminentă.”


Iron Chef: Quest for an Iron Legend

Vine pe Netflix: 15 iunie

Noua iterație a seriei de competiții de realitate Iron Chef . Vor apărea opt episoade în care 5 Iron Chefs pionieri îi întâmpină pe bucătarii Challenger pentru a veni cu noi preparate.


Capul de păianjen 

Vine pe Netflix: 17 iunie

Chris Hemsworth este titlul de a doua sa franciză majoră de acțiune pentru Netflix în Spiderhead (cunoscut anterior ca Escape from Spiderhead ).

Filmul, regizat de Joseph Kosinski, este despre un penitenciar de ultimă generație condus de un medic care experimentează subiecții săi cu medicamente care modifică mintea.


Civil: Ben Crump

Vine pe Netflix: 19 iunie

Documentar despre viața avocatului american pentru drepturile civile, Ben Crump.

Kenya Barris, Lauren Cioffi, Nadia Hallgren și Roger Ross Williams sunt producători ai documentarului care durează 101 minute.


Dragoste și gelato (2022)

Vine pe Netflix: 22 iunie

Adaptând romanul Jenna Evans Welch, această nouă comiție romantică plasată în Italia este despre o absolventă de liceu americană care zboară fără tragere de inimă la Roma pentru a-și îndeplini ultima dorință a mamei sale, dar se va îndrăgosti ea?


Academia Umbrella (Sezonul 3)

Vine pe Netflix: 22 iunie

The Umbrella Academy , una dintre cele mai mari seriale de supereroi Netflix, revine în iunie pentru ceea ce promite a fi cel mai mare show de până acum, în timp ce eroii noștri se confruntă cu Vrăbii.

Prin urmare, noul sezon vede o mulțime de fețe noi, inclusiv Cazzie David în rolul lui Jayme, Jake Epstein în rolul lui Alphonso, Justin Cornwell în rolul lui Marcus, Britne Oldford în rolul Fei și Genesis Rodriguez în rolul lui Sloane.


Omul vs. Bee

Vine pe Netflix: 24 iunie

Rowan Atkinson este cel mai bine cunoscut pentru personajul său, Mr. Bean, iar în această serie, el va relua un personaj de tip Bean care este în război cu o albină.

Este un serial cu 9 episoade, fiecare episod fiind de numai aproximativ 10 minute, filmat în Marea Britanie pe tot parcursul anului 2021.


The Upshaws (sezonul 2)

Vine pe Netflix: 29 iunie

Al doilea sezon al sitcom-ului cu mai multe camere de la Netflix se îndreaptă către Netflix la sfârșitul lunii. A debutat pentru prima dată în mai 2021 și va vedea revenirea lui Wanda Sykes ca Lucretia Turner, Mike Epps ca Bernard și Kim Fields ca Regina.


Netflix este un Festival de glume Netflix Originals care va veni în iunie 2022

Netflix și-a desfășurat uriașul festival de comedie în Los Angeles, iar o serie de emisiuni prezentate vor merge la serviciu pe parcursul lunii iunie, inclusiv:

 • 6 iunie – Bill Burr Presents: Friends Who Kill – o vitrină cu stand-up-uri organizate de Burr.
 • 7 și 12 iunie – That’s My Time with David Letterman — șase episoade în care fiecare evidențiază câte un comedian, inclusiv un stand-up de cinci minute și o conversație cu Letterman.
 • 9 iunie – Ieși în evidență: o sărbătoare LGBTQ+  – cea mai mare adunare vreodată de benzi desenate LGBTQ+, cu Margaret Cho, Billy Eichner și Bob the Drag Queen.
 • 10 iunie – Omagiu lui Bob Saget  – o sărbătoare a vieții lui Bob în comedie cu prietenii și familia lui.
 • 11 iunie – Amy Schumer’s Parental Advisory — o vitrină care prezintă stand-up-uri organizate de Schumer.
 • 13 iunie – Pete Davidson Presents: The Best Friends — o specială cu benzi desenate multiplă găzduită și organizată de Davidson.
 • 14 iunie – Jane Fonda și Lily Tomlin: Ladies Night Live  – Lily Tomlin și Jane Fonda prezintă o gamă de comedianți exclusiv feminin.
 • 16 iunie – Snoop Dogg’s F*cn Around Comedy Special  — comedie originală de la Snoop, împreună cu decoruri ale unor legendari comedianți de culoare care joacă la festival.
 • 23 iunie – Cea mai bună parte a festivalului – cele mai importante momente ale evenimentului de 11 zile.

Alte originale Netflix în limba engleză, care vor fi disponibile în iunie 2022

 • Floor is Lava (Sezonul 2) – Serialde jocuri – 3 iunie
 • Action Pack (Sezonul 2) – Serial animat pentru copii – 6 iunie
 • Keep Sweet: Pray and Obey (2022) – Documentar despre crime – 8 iunie
 • Chickenhare and the Hamster of Darkness (2022) – Aventura animată – 10 iunie
 • Arborele păcii (2022) – Dramă – 10 iunie
 • Charlie’s Colorforms City: Mighty Movie Adventures (2022) – Animație pentru copii – 13 iunie
 • Charlie’s Colorforms City: Miss Weather and Friends (2022) – Animație pentru copii – 13 iunie
 • Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet (serie limitată) – 15 iunie
 • Dead End: Paranormal Park (Sezonul 1) – Serial animat pentru adolescenți – 16 iunie
 • Karma’s World Music Videos (Sezonul 2) – Serial de animație pentru copii – 16 iunie
 • The Martha Mitchell Effect (2022) – Documentar – 17 iunie
 • You Don’t Me (Sezonul 1) – Dramă criminală britanică – 17 iunie
 • The Future Of… – Docuserie produsă de The Verge – 21 iunie
 • Joel Kim Booster: Psychosexual (2022) – Stand up comedy – 21 iunie
 • The Hidden Life of Pets (Sezonul 1) – Documentar – 22 iunie
 • Snowflake Mountain (Sezonul 1) – Serial Reality – 22 iunie
 • Angry Birds: Summer Madness (Sezonul 2) – Animație pentru copii – 24 iunie
 • The Man from Toronto (2022) – Comedie – 24 iunie
 • Man Vs Bee (Sezonul 1) – Comedie – 24 iunie
 • Chip and Potato: Chip’s Holiday (2022) – familie canadiană – 27 iunie
 • Cristela Alonzo: Middle Classy (2022) – Stand up – 28 iunie
 • BEAUTY (2022) – Drama – 29 iunie
 • Pirate Gold of Adak Island (Sezonul 1) – Aventură – 29 iunie
 • Sharkdog (Sezonul 2) – Animație pentru copii – 30 iunie

Originale Netflix în altă limbă engleză, care vor fi disponibile în iunie 2022

Notă: Cine a ucis-o pe Sara? a fost programată inițial pentru 1 iunie, dar a fost mutată în mai 2022.

Borgen – Putere și glorie

Vine pe Netflix: 2 iunie
Limba: daneză

O nouă serie ulterioară îndrăgitului thriller politic danez va veni exclusiv la Netflix la nivel global în iunie 2022, regiunile nordice primind noul serial la începutul anului.

Birgitte Nyborg revine pentru un nou rol în cadrul guvernului danez și trebuie să se lupte cu probleme interne și externe, inclusiv o luptă pentru putere în Arctica.


Mânia lui Dumnezeu / La Ira de Dios

Vine pe Netflix: 15 iunie
Limba: spaniolă

Bazat pe romanul Moartea lentă a Lucianei B de Guillermo Martínez, acest thriller argentinian în limba spaniolă va ateriza la mijlocul lunii.

Filmul îi are în distribuție pe Macarena Achaga, Juan Minujín și Diego Peretti.


Maldive

Vine pe Netflix: 15 iunie
Limba: portugheză

În speranța următorului său mare hit brazilian, Netflix va lansa noul său serial cu Bruna Marquezine, Manu Gavassi, Sheron Menezes, Carol Castro, Vanessa Gerbelli și Natalia Klein Maldivas la mijlocul lunii.

Iată jurnalul oficial pentru noua serie:

„Pentru a investiga un mister, o tânără se mută într-o comunitate elegantă de apartamente, unde intră în contact cu locuitorii ei ciudați – și suspicioși”.


Cântați, dansați, acționați: Kabuki cu Toma Ikuta

Vine pe Netflix: 16 iunie
Limba: japoneză

Un nou documentar japonez în urma provocării unui actor la noul kabuki și a prieteniei sale de 20 de ani cu starul kabuki Matsuya Onoe. Toma Ikuta și Matsuya Onoe joacă.


Alchimia sufletelor

Vine pe Netflix: 18 iunie
Limba: coreeană

O vrăjitoare puternică din corpul unei femei oarbe întâlnește un bărbat dintr-o familie prestigioasă, care își dorește ajutorul pentru a-și schimba destinul.


Spriggan (sezonul 1)

Vine pe Netflix: 18 iunie
Limba: japoneză

Nou anime bazat pe manga cu același nume, plasat într-un viitor distopic în urma prăbușirii unei mari civilizații. Urmărim agenți ARCAM care sunt gata să împiedice pe oricine să pună mâna pe relicvele acelei foste civilizații.

Chiaki Kobayashi, Yohei Azakami, Kenji Hamada, Mariya Ise, Ken Narita și Ayumu Murase sunt în distribuția vocală.


Money Heist: Coreea – Zona Economică Comună

Vine pe Netflix: 24 iunie
Limba: coreeană

Pe urmele serialului spaniol nava mamă, acest nou spin-off al lui Money Heist are loc în Coreea, cu noi fețe preluând rolurile Profesorului, Berlin, Tokyo și alții.


Bastard!! -Heavy Metal, Dark Fantasy-

Vine pe Netflix: 30 iunie
Limba: japoneză

Liden Films produce o serie anime nou-nouță bazată pe manga, care s-a vândut în peste 30 de milioane de copii în întreaga lume.

Primele 13 episoade vor fi lansate pe 30 iunie, iar episoade suplimentare vor fi lansate înainte de sfârșitul anului 2022.


Alte originale Netflix care nu sunt în limba engleză vor fi disponibile în iunie 2022

 • As the Crow Flies – dramă turcească – 2 iunie
 • Yuri Marçal: Honest Mistake – stand-up brazilian – 2 iunie
 • Domnul Good: Polițist sau escroc? – docuserie norvegiană – 3 iunie
 • Surviving Summer – Serial dramă german pentru adolescenți – 3 iunie
 • The Perfect Mother – dramă criminală franceză – 3 iunie
 • Two Summers – thriller Belgia – 3 iunie
 • Baby Fever – serial danez de comedie romantică – 8 iunie
 • Gladbeck: The Hostage Crisis – documentar despre crime adevărate în limba germană – 8 iunie
 • Intimitate – serial spaniol – 10 iunie
 • Centauro – film de acțiune-thriller în limba spaniolă – 15 iunie
 • Heart Parade (2022) – dramă poloneză – 15 iunie
 • The War Next Door (Sezonul 2) – Comedie italiană – 15 iunie
 • Love & Anarchy (Sezonul 2) – Serial suedez de comedie romantică – 16 iunie
 • Rhythm + Flow France – Serial concurs de muzică franceză – 16 iunie
 • Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta – documentar japonez – 16 iunie
 • She (Sezonul 2) – Hindi crime-dama – 17 iunie
 • Doom of Love (2022) – Dramă mandarină – 20 iunie
 • Bruna Louise: Demolition (2022) – stand-up brazilian – 22 iunie
 • Prima clasă (Sezonul 1) – seria spaniolă – 23 iunie
 • Queen (Sezonul 1) – dramă poloneză – 23 iunie
 • Cafe Minamdang (Sezonul 1) – romcom sud-coreean – 27 iunie
 • Blasted (2022) – dramă norvegiană – 28 iunie
 • Extraordinary Attorney Woo (Sezonul 1) – Dramă sud-coreeană

Ce seriale sau filme originale Netflix aștepți cel mai mult în iunie 2022? Spune-ne în comentariile de mai jos.

Au distribuit acest Film/Episod Online0
Comentariile sunt închise.