Primul Trailer BLOODSHOT: Cu Ajutorul Tehnologiei VIN DIESEL Devine Nemuritor

Au distribuit acest Film/Episod Online0

 

 

Primul Trailer BLOODSHOT: Cu Ajutorul Tehnologiei VIN DIESEL Devine Nemuritor cu puteri de regenerare fantastice, făcute posibile prin nanotehnologie.

Vin Diesel, pare obsedat de roluri în care personajul său devine nemuritor.
De data aceasta, el joacă rolul unui mafiot ucis, care este reanimat cu superputeri.

Iar dacă doreşti să vezi cel mai recent film cu supereroi de la Sony, ar trebui să vizionezi primul trailer oficial pentru filmul Bloodshot.  Adaptarea pentru un film de lungmetraj a seriei de benzi desenate nominalizate la premiile Eisner și Harvey, îl are în rolul principal pe super-starul internațional Vin Diesel, alături de Guy PearceEiza GonzalezSam HeughanLamorne MorrisToby Kebbell și Talulah Riley.

Cine e Bloodshot, vei întreba, sau ce este mai exact Bloodshot.
Creată inițial în 1992 de Bob Layton, Kevin VanHook și Don Perlin pentru Valiant Comics, seria de benzi desenate Bloodshot, a fost vândută în peste 8 milioane de exemplare la nivel mondial și rămâne una dintre cele mai populare și de durată creații de benzi desenate din ultimii 25 de ani.

Bloodshot, este un miracol al tehnologiei, depășind cu mult așteptările creatorilor săi.
Reînviat de compania Rising Spirit Technologies, prin utilizarea nano tehnologiei și suferind pierderi totale de memorie, Ray Garrison, aka Bloodshot (Vin Diesel), se luptă să redevină cel ce a fost odată, în timp ce devine o armă profitabilă pentru compania ce l-a creat.   În timp ce îşi caută amintirile pierdute şi încearcă să se răzbune, Blooshot, îşi dă seama că este folosit pentru a elimina alți combatanți augmentați.   Cu puteri de regenerare fantastice, făcute posibile prin nanotehnologie, fluxul de sânge al lui Bloodshot, îi permite să se vindece rapid, astfel devenind o armă redutabilă în faţa infractorilor.   În viața sa anterioară, el era Angelo Mortalli, o vedetă în ascensiune a vieţii interlope din New York.  Dar, dezvăluirile nu se termină aici.

Scenariul filmului Bloodshot, a fost scris de Eric Heisserer și Jeff Wadlow, fiind regizat de Dave Wilson.
Filmul îl reunește pe actorul Vin Diesel cu producătorul său preferat din Fast & The FuriousNeal Moritz, care coordonează filmul alături de Toby Jaffe, pentru compania lui, Original Film.

Bloodshot, va ajunge în cinematografe pe 21 Februarie 2020.

Pentru a fi la curent cu tot ce este nou, alatura-te in grupul nostru pe Facebook aici….

Au distribuit acest Film/Episod Online0
Comentariile sunt închise.