Mangalița (2019), serial online în limba Română

Mangalița (2019), serial online în limba Română

Sep. 29, 2019
Rating-ul tău: 0
9 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online1
Mangalița (2019), serial online în limba Română
Mangalița (2019), serial online în limba Română
Mangalița (2019), serial online în limba Română

Sezoane TV si Episoade TV

2Sezoane TV Online - Sezonul: 2 Feb. 22, 2020
1Sezoane TV Online - Sezonul: 1 Sep. 29, 2019

Creator

Creator

Cast

Video trailer Youtube

Despre acest Serial TV

 • Mangalița (Serial TV 2019- ), serial online în limba Română – Cel mai nou serial de comedie din România, Mangalița, începe duminică, 29 septembrie, la Antena 1. Angel Popescu, actorul care îl interpretează în film pe Marcel, soțul directoarei Doina, a dezvăluit câteva detalii din culisele serialului.

Serialul Mangalița îl are în centrul acțiunii pe Stelian Manole, primarul care conduce orașul de peste 20 de ani și care face tot posibilul să obțină și al optulea mandat. Acesta a trecut prin toate partidele politice și știe tot ce mișcă în orașul pe care îl conduce. Filmul pune în scenă intrigi politice, probleme administrative, triunghiuri amoroase și combinații îndoielnice cu mafia locală.

 • Teo Corban are rolul principal. Este primarul orașului Mangalița – Stelian Manole. El a câștigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi. În prezent, trage sforile să obțină cel de-al optulea mandat consecutiv. A fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile și știe toate șmecheriile. Poate să convingă pe oricine să facă orice și are pe toată lumea la mână cu ceva. Domnu’ Stelu zboară din floare în floare și nu-l deranjează deloc atunci când doamnele află una de alta.
 • Ilona Brezoianu – joacă rolul lui Flori, secretara primarului din Mangalița
 • Alex Bogdan este polițistul Sică. Este pedant, îngrijit, foarte atent la el însuși. Mână în mână cu mafia locală, Sică e mai mult omul mafiei decât al statului.
 • Alina Berzunțeanu este contabila Doina Rogojinaru. Doamna Rogojinaru este cea mai în măsură persoană care să trateze deficitul sau surplusul economic, calculând într-o matematică ridicată la puterea și importanța dumneaei tot ce este atașat indispensabilului dosar cu șină.
 • Angel Popescu joacă rolul lui Marcel, soțul Doinei. E groaznic de intimidat de ea și veșnic ținut sub papuc.
 • Andreea Bibiri este dpctoriță și sora Doinei. E îndrăgostită profund de primarul Stelu și e convinsă că e marea dragoste a vieții lui. De cele mai multe ori se preface că nu-i vede aventurile, dar uneori devine foarte geloasă și începe să se poarte ca o nebună.
 • Ștefan Pavel hoacă rolul lui Dumitru Bozovici, un tânăr idealist. Este bsolvent de facultate în străinătate, care s-a întors în țară să schimbe ceva. E principial, idealist și vrea să-l dea jos pe primar cu orice preț. Din păcate, nu e foarte pregătit pentru viața reală.
 • Pavel Bîrsan este Tudor, juristul primăriei. Foarte anxios, transpiră abundent când lumea are treabă cu el. Se teme să vorbească prea mult.
 • Nicu Banea este Gabi, nepotul primarului.  Este pe post de șofer, bodyguard și om care-i face toate treburile murdare lui Stelu. E pasionat de tras la sală și de curse de mașini. Deseori nu înțelege ce vrea Stelu de la el. O place în secret pe Ramona.
 • Constantin Pușcașu joaca rolul inspectorului general Corneliu. Obsesiv-compulsiv, tipicar, orgolios, Corneliu nu are simțul ridicolului. Visul lui dintotdeauna a fost să fie funcționar public și își ghidează absolut toată viața după regulile acestora. Se visează un mini-șef și mâna dreaptă a primarului Stelu, dar de cele mai multe ori e cel care cauzează problemele, nu cel care le rezolvă.
Titlul original Mangalița
Rating-ul TMDb 9.8 425 voturi
Data primei apariții Sep. 29, 2019
Data ultimei apariții Apr. 22, 2020
Sezoane TV 2
Episoade TV 20
Durata medie 90 minute

S-ar putea sa-ți placă și filmele online:

Corner Gas Animated (2018), serial animat online subtitrat în Română
Los Espookys (2019), serial online subtitrat în Română
Bebe Șef: Înapoi în pătuț (2022), serial animat online subtitrat în Română
Lasă-mă, îmi place ! Camera 609 (2023), serial online în limba Română
Inspector Koo (2021), serial online subtitrat în Română
Oh la naiba (2022), serial online subtitrat în Română
F is for Family (2015), serial online animat subtitrat in Romana
Sen Çal Kapımı – Bate la usa mea (2020), serial online subtitrat în Română
Ginny și Georgia (2021), serial online subtitrat în Română
Lip Sync Battle (2015), serial online subtitrat în Română

TRIMITEȚI UN COMENTARIU