Only Murders in the Building (2021), serial online subtitrat în Română: Sezon TV Online 1

Aug. 31, 2021
Rating-ul tău: 0
6 1 vote
Au distribuit acest Film/Episod Online0

Sezonul 1
2021 • 10 episoade
Sezonul 1 din Only Murders in the Building a avut premiera pe 31 august 2021.
Când o moarte înfiorătoare are loc în clădirea lor exclusivă de apartamente din Upper West Side, trei străini care împărtășesc o obsesie pentru o crimă suspectă de crimă adevărată și își folosesc cunoștințele precise despre crima adevărată pentru a investiga adevărul. În timp ce înregistrează un podcast propriu pentru a documenta cazul, cei trei dezvăluie secretele complexe ale clădirii care se întind cu ani în urmă. Poate și mai explozive sunt minciunile pe care le spun unul altuia. În curând, trio-ul pe cale de dispariție își dă seama că un ucigaș ar putea trăi printre ei, în timp ce se grăbesc să descifreze indicii tot mai mari înainte de a fi prea târziu.

Sezonul 2
2022 • 10 episoade
Sezonul 2 din Only Murders in the Building a avut premiera pe 28 iunie 2022.
Sezonul 2 începe cu trio-ul după moartea șocantă a președintelui consiliului de administrație al Arconia, Bunny Folger, în timp ce se întreabă pentru a-l demasca pe ucigașul ei. Cu toate acestea, apar trei (nefericite) complicații – trio-ul este implicat public în omuciderea lui Bunny, ei sunt acum subiectul unui podcast concurent și au de-a face cu o grămadă de vecini din New York care cred toți că au comis crimă.

Sezonul 3
2023 • 10 episoade
Sezonul 3 din Only Murders in the Building a avut premiera pe 8 august 2023.
Sezonul trei îi găsește pe Charles, Oliver și Mabel investigând o crimă în culisele unui spectacol de la Broadway. Ben Glenroy este un star de acțiune de la Hollywood al cărui debut pe Broadway este întrerupt de moartea sa prematură. Ajutați de co-starul Loretta Durkin, trio-ul nostru se angajează în cel mai dificil caz al lor de până acum, în timp ce regizorul Oliver încearcă cu disperare să-și reia spectacolul. Cortina sus!

Comentariile sunt închise.