Top 10 Pierce Brosnan. Filme de nota 10

Au distribuit acest Film/Episod Online0

 

 

Un top 10 bine selectat cu actorul Pierce Brosnan in rolul principal

La începutul anilor ’60 irlandezul Pierce Brosnan se instalează împreună cu familia sa în Londra. După trei ani în care a studiat actoria la Drama Centre, începe să joace în piese de teatru. Interpretarea sa este remarcată rapid și își face debutul în cinema cu un mic rol în Racket (1980). Apare mai apoi în thrillerul Nomads (1986) și în The Fourth Protocol (1987) însă actorul se face cunoscut marelui public datorită serialului Remington Stelle în care joacă între anii 1982-1987. În 1987, Pierce Brosnan refuză oferta producătorului Albert R. Broccoli, aceea de a-l interpreta pe James Bond. Este ales Timothy Dalton în locul său. În 1994 i se propune din nou rolul agentului 007 iar de această dată decide să accepte. Pierce îl interpretează pe James Bond în patru filme celebre: : GoldenEye (1995), Tomorrow Never Dies (1997),The World Is Not Enough (1999) și Die Another Day (2002). Datorită acestui rol, actorul devine star internațional. Odată debarasat de smokingul agentului 007, Brosnan joacă în After the Sunset și în The Matador (2005). În 2011 încearcă un alt gen, comedia: I Don’t Know How She Does It și Love is All You Need. La 60 de ani trecuți, actorul se bucură de succes în filmele The November Man și No Escape.

Vremurile s-au schimbat… Cortina de fier a căzut și o nouă lume a luat naștere, o lume în care jocurile politice au fost înlocuite de comploturi îngrozitoare. Lupta s-a schimbat, dar personajele rămân aceleași. Numele răsunător este Bond, James Bond. Fermecătorul Pierce Brosnan joacă rolul legendarului agent 007 și face din acest film un succes de casă. Acțiunea filmului se desfășoară în zilele noastre.
Conflictele din spatele scenei politice iau amploare și vechii dușmani devin acum cei mai buni prieteni, iar vechii aliați sunt inamici de moarte. Niciun film cu James Bond nu ar fi complet fără prezența unor femei frumoase care să atragă, inevitabil, atenția șarmantului agent 007.

Evelyn este o drama unde Pierce Brosnan se lupta pentru dreptul de a-si pastra copiii, dupa ce sotia sa paraseste familia. Pentru ca e somer copiii lui sunt dusi la orfelinat. Este nevoit sa-si schimbe viata pentru a-si recapata copiii.

În Lumea e prea mică, cel de-al 19-lea film cu James Bond, agentul 007 trebuie încă o dată să salveze lumea, să cunoască femei superbe şi să distrugă cu nonşalanţă ultimele gadget-uri hi-tech construite de Q (Desmond Llewelyn într-o ultimă apariţie) şi de succesorul lui, R (John Cleese).
De data aceasta, Bond (Pierce Brosnan) trebuie să prevină o explozie nucleară într-una din cele mai mari conducte de petrol a lumii şi să o protejeze pe Elektra King (Sophie Marceau), moştenitoarea afacerilor cu petrol ale unui miliardar ucis. Ţinta lui este Renard (Robert Carlyle), un terorist implicat cândva în răpirea frumoasei Electra. Renard are un handicap neobişnuit: un glonţ înfipt în creier îl împiedică să simtă durerea, dar nu şi gelozia când Bond şi Electra devin mult prea intimi, astfel încât triunghiul Bond-Elektra-Renard are potenţial explozibil mai mare decât conducta din Marea Caspică.

Ieri e doar o amintire, azi este istorie, şi mâine se afla în mâinile unui singur om! Restul îl cunoaşteţi… Să nu crezi niciodată ce scriu ziarele! Veştile rele sunt cele mai înspăimântătoare şi, dacă Elliot Carver reuşeşte să-şi ducă la capăt planul diabolic, va izbucni un război. O navă britanică se scufunda lângă coastele Vietnamului şi oficialităţile din sud şi nord încearcă să descopere cauza tragediei. De ce o navă de război ar traversa apele chinezeşti? De ce un MIG chinezesc ar lansa torpila care ucide tot echipajul? Răspunsul se află undeva în Hamburg, în cartierul general al lui Carver. Numai un singur om poate descoperi răspunsul şi, astfel, să împiedice izbucnirea unui război dat în numele profitului şi al puterii. Numele lui este Bond. James Bond…

Die Another Day este povestea unui James Bond care a fost prins în spatele liniilor inamice. “Legea universală” pentru toţi agenţii secreţi capturaţi este că aceştia nu sunt recunoscuţi oficial de către guvernele lor. La fel se întâmplă şi cu James Bond, agentul 007, care este abandonat de guvernul britanic, şi lăsat pe mâna coreenilor, care îl torturează zi şi noapte. Dar Bond nu este gata să cedeze, nici măcar când este lăsat să fie înţepat de scorpioni veninoşi, şi apoi fiindu-i administrat antidotul. În cele din urmă, ambele guverne au ceva ce ambele au nevoie.

Povestea începe în 22 iunie 1990 într-un orășel englez: cinci adolescenți sărbătoresc absolvirea liceului, lansând un turneu epic în barurile din oraș. În ciuda entuziasmului acestora și numărului impresionant de pahare băute, nu reușesc să ajungă la ultimul bar de pe listă: The World’s End. 20 de ani mai târziu, cei cinci au părăsit orașul natal și au fiecare soții, copii și responsabilități. Doar Gary King nu a reușit să se maturizeze. Acesta își dorește să reia maratonul început în urmă cu 20 de ani. Îi convinge pe cei patru să se reunească. Provocarea: o noapte, cinci prieteni, 12 baruri, minim un pahar băut în fiecare bar. Sosind în Newton Haven, cei cinci o întâlnesc pe Sam, sora lui Oliver, de care atât Gary cât și Steven au fost îndrăgostiți. Prietenii își dau seamă că oamenii au fost înlocuiți cu niște roboți ciudați care acum amenință omenirea.

Neil (Gerard Butler) și Abby (Maria Bello) trăiesc Visul American. Împreună cu fetița lor, Sophie, au o familie perfectă și pare că nu există nimic pe lumea asta care să le poată distruge viața liniștită, până într-o zi…
Atunci când micuța Sophie este răpită de către Ryan (Pierce Brosnan), singura soluție care le rămâne celor doi este să satisfacă cerințele acestuia. Ryan este un un psihopat rece și calculat pentru care viețile celor doi nu contează, tratându-i pe aceștia cu sângele rece tipic criminalilor dereglați mental. Existența liniștită a familiei fericite este dată peste cap de către Ryan ale cărui condiții devin din ce în ce mai înfiorătoare, căci el nu vrea banii familiei. Scopul lui este să distrugă sistematic viața pe care cei doi au construit-o în zece ani de zile.

Dupa ce actorul Daniel Hilliard (Robin William) pierde custodia celor trei copii ai sai in favoarea fostei lui sotii Miranda (Sally Fields), el se deghizeaza intr-o respectabila si fermecatoare doamna in varsta, isi da numele de Doamna Doubtfire si vine la fosta lui locuinta sa se angajeze ca bona pentru a fi astfel mai aproape de copiii lui.
Scenele cele mai spumoase ale filmului provin din faptul ca, de cele mai multe ori, Daniel trebuie sa fie in doua locuri in acelasi timp, o data ca el insusi si o data ca Doamna Doubtfire, fiind nevoit sa-si schimbe infatisarea foarte repede si sa faca tot felul de acrobatii pentru a nu fi descoperit.

Harry Dalton (Pierce Brosnan) este un expert în vulcani, iar interesul său pentru aceştia s-a intensificat după ce logodnica lui a murit în timplu unei erupţii. Atunci când este trimis să investigheze unele activităţi seismice în orăşelul Dante’s Peak, el descoperă că plantele şi animalele de lângă vulcanul considerat adormit prezintă unele boli neobişnuite. Harry este convins că o majoră catastrofă este iminentă. Rachel Wando (Linda Hamilton), primarul oraşului, este o mamă divorţată şi deţine un mic restaurant. Ea nu vede cu ochi buni avertizarea lui Harry despre vulcan şi nu doreşte să îi alarmeze pe locuitorii oraşului. Totuşi, Harry încearcă să o convingă pe Rachel de pericol, iar între cei doi se înfiripă o poveste de dragoste…

Este secolul 21, dar zeii de pe muntele Olimp au ieșit din textele mitologice pe care le citește liceanul Percy Jackson și au ajuns în viața lui. Și nu sunt fericiți: fulgerele lui Zeus au fost furate și Percy este principalul suspect, iar mama lui a dispărut. În timp ce Percy se adaptează noului statut ca semi-zeu (tatăl lui este Poseidon), se trezește prins în bătălia dintre titanii de pe muntele Olimp. El și prietenii lui pornesc într-o aventură prin țară ca să-l prindă pe hoțul fulgerelor, să o salveze pe mama lui Percy și să dezvăluie un mister mai puternic chiar și decât zeii.

Categorie
Au distribuit acest Film/Episod Online0
Comentariile sunt închise.