Tot ce e nou pe Netflix România în ianuarie 2019

Au distribuit acest Film/Episod Online0

 

 

tot-ce-e-nou-pe-netflix-romania-in-ianuarie-2019

  • Anul 2019 începe în forță pentru platforma de streaming online Netflix, fiind anunțate o mulțime de producții licențiate cunoscute, dar și o serie de titluri noi promițătoare. Avem parte de filme și seriale noi, câteva documentare trecute deja în watchlist, show-uri de televiziune, momente de stand-up comedy originale și animații și programe pentru familie pe Netflix în luna ianuarie 2019.Prima lună din noul an se anunță a fi excepțională pentru abonații platformei de streaming online Netflix, prezentă oficial și în România încă din anul 2016, în ceea ce privește peliculele pentru care au fost cumpărate drepturile de difuzare sau care au fost produse în perioada recentă. Raftul cu filme îți prezintă lista completă de filme, seriale, documentare și animații puse pe Netflix în luna ianuarie 2019.Mai mult de atât, îți punem la dispoziție toate datele oficiale de lansare în care aceste producții vor fi adăugate și oferite abonaților din România pe platforma de streaming online Netflix în luna ianuarie 2019.

Seriale originale Netflix în luna ianuarie 2019:

The Punisher – sezonul 2, apare în luna ianuarie – Dupa uciderea familiei sale, veteranul din Marina Frank Castle a devenit un justitiar cunoscut sub numele de „The Punisher“ cu un singur scop in minte, pentru a face dreptate familiei sale.

Tidying Up with Marie Kondo – sezonul 1, apare pe 1 ianuarie – Curăţenie cu Marie Kondo – Autorul Marie Kondo vă oferă sfaturi despre arta păstrării ordonate și organizate a locuinței și a spațiului de lucru.


A Series of Unfortunate Events – sezonul 3, apare pe 1 ianuarie – Lemony Snicket: O serie de evenimente nefericite – Extraordinarii orfani Baudelaire se confruntă cu necazuri și au de-a face cu maleficul Conte Olaf în încercarea de a descoperi secretele familiei.

Ten Percent – Call My Agent sezonul 3, apare pe 4 ianuarie – Dix pour cent (original title) – În Paris, în Franța, un grup de agenți de film stele își duc viața și munca, iar ei trebuie să-și dea seama cum să continue cu agenția după ce au trecut conducătorul lor neînfricat. Această dramă de o oră durează mult ca o operă de săpun, cu probleme și preocupări mai realiste. Ei nu fac o gimnastică de dimensiuni olimpice pentru a te face să crezi un complot sau să creezi dramă.

When Heroes Fly – sezonul 1, apare pe 10 ianuarie – Patru prieteni, la 11 ani după căderi majore, se reunesc într-o misiune finală: să-l găsească pe Yaeli, fostul iubit al unui bărbat și al unei alte surori. Poate ei să triumfe și să găsească forța necesară pentru a leșina demonii din trecut să se odihnească? Setați adânc în jungla columbiană, aceasta este o poveste de luptă pentru viață, precum și de depășire a demonilor personali pentru a găsi pace. Conținând acțiuni respirative, acest thriller dramatic este inspirat de un roman cel mai bine vândut.


Sex Education – sezonul 1, apare pe 11 ianuarie – O fecioară adolescent care trăiește cu mama sex terapeut echipele sale cu un coleg de liceu inteligent și Edgy pentru a începe propria clinica de sanatate.


Friends from College – sezonul 2, apare pe 11 ianuarie – La douăzeci de ani de la absolvirea facultății, un grup de prieteni apropiați se reîntâlnesc și descoperă că dragostea este la fel de dificilă și după trecerea anilor.

Titans – sezonul 1, apare pe 11 ianuarie – Titanii urmează eroii tineri din întregul Univers al lui DC, pe măsură ce împlinesc vârsta, și găsesc că aparțin într-un joc de noroc clasic Teen Titans franciza. Dick Grayson și Rachel Roth, o fetiță specială, posedată de un întuneric ciudat, se împletesc într-o conspirație care ar putea aduce Iadul pe Pământ. Îmbinându-le de-a lungul drumului sunt cei de la Starfire și Beast Boy. Împreună devin o familie surogat și o echipă de eroi.

Solo – sezonul 1, apare pe 11 ianuarie – În curând
Grace and Frankie – sezonul 5, apare pe 18 ianuarie – În curând


Star Trek: Discovery – sezonul 2, apare pe 18 ianuarie – Star Trek: Discovery este un serial SF american, creat în 2017 de către Bryan Fuller și Alex Kurtzman pentru CBS, primul după Star Trek: Enterprise (încheiat în anul 2005).Plasat cu circa zece ani înaintea aventurilor lui Kirk, Spock și navetei Enterprise, USS Discovery începe să descopere noi lumi și noi forme de viață și are în centrul acțiunii războiul rece dintre Federația Planetelor și klingonieni.

Justice – sezonul 1, apare pe 21 ianuarie – În curând


Black Earth Rising – sezonul 1, apare pe 25 ianuarie – Kate Ashby a fost salvată din cauza oribilului genocid din Rwanda. Ea a fost adoptată și crescută în Marea Britanie de Eve Ashby, avocat internațional pentru drepturile omului. Kate, care sa străduit mult să scape de umbra trecutului ei, se întoarce acum la muncă ca anchetator legal în aceleași camere ca Eve, sub conducerea avocatului internațional Michael Ennis. Dar relația dintre Kate și Eve este tensionată până la punctul de rupere când Eve preia urmărirea penală a unui lider militar controversat la Curtea Penală Internațională. Omul acuzat, care a luptat odată pentru a opri genocidul din Republica Democrată Congo, este acum acuzat de comiterea de crime împotriva umanității.
Kingdom – sezonul 1, apare pe 25 ianuarie – În curând

Club de Cuervos – sezonul 4, apare pe 25 ianuarie – În curând
Unbreakable Kimmy Schmidt – sezonul 4, partea 2, apare pe 25 ianuarie – În curând
Pose – sezonul 1, apare pe 31 ianuarie – În curând

Filme originale Netflix în luna ianuarie 2019:

Lionheart – apare pe 4 ianuarie – Inimă de leoaică (2018) – Rularea unei companii poate fi o provocare, mai ales dacă sunteți o femeie într-o industrie dominată de bărbați. Încercând să-și dovedească valoarea, Adaeze avansează la provocare atunci când tatăl ei, șeful Ernest Obiagu este forțat să facă un pas înapoi din cauza problemelor de sănătate. În mod ironic, îi numește pe fratele său brut și excentric, Godswill, pentru a conduce compania cu fiica sa mică. Complicațiile apar atunci când descoperă că afacerea de familie se află într-o strâmtorare financiară severă, iar atât Adaeze, cât și Godswill încearcă să salveze compania în felul lor propriu până la rezultate nebune și adesea hilare.


The Last Laugh – apare pe 11 ianuarie – Acţiunea filmului bazat pe fapte reale, are loc în 1947 în Anglia, în anii tulburi de după al doilea război mondial, şi prezintă încercările unui tânăr jurnalist pe nume Stephen Underwood, de a ancheta o serie de sinucideri ale foştilor prizonieri de război polonezi, care s-ar putea să nu fie chiar sinucideri. El îşi riscă întreaga carieră şi chiar viaţa în ancheta care îl conduce la dezvăluirea identităţii unui refugiat rus, ce pretinde a fi prizonier polonez, şi legăturile sale în acoperirea uneia dintre cele mai atroce crime a lui Stalin, de către guvernele occidentale. Dovada acestei crime, şi anume masacrarea a 22.000 de polonezi la Katyn, se află în agenda unui tânăr polonez, agendă ce ajunge în mâinile lui Stephen şi cu care vrea să ajungă la misteriosul refugiat rus şi să afle toate detaliile masacrului de la Katyn, masacru atribuit ulterior nemţilor. Secretul masacrului ordonat de Stalin a fost păstrat mult prea mulţi ani de zile, şi de el au avut cunoştinţă toate guvernele occidentale, dar pentru a nu-l supăra pe Stalin, nu au dezvăluit nimic publicului, însă adevărul iese întotdeauna la lumină.


Io – apare pe 18 ianuarie – Într-un viitor apropiat, un eveniment cataclismic a făcut aerul irespirabile. Sam, una din ultimele supraviețuitoare, luptă din răsputeri să găsească o modalitate de a respira din nou aer curat și să salveze umanitatea care a ales să fugă spre o comunitate îndepărtată în spațiu. Însă, determinarea sa este pusă la grea încercare atunci când face cunoștință cu Micah, un alt supraviețuitor al unui trecut dureros. Sam trebui să decidă dacă va lua ultima navetă care va decola curând spre colonie sau va rămâne singură, în mijlocul pericolului, pentru a se asigura de supraviețuirea planetei Pământ.


Soni – apare pe 18 ianuarie – O polițistă iute la mânie și șefa ei cu capul pe umeri combat agresiunea împotriva femeilor în Delhi și luptă contra inegalității dintre sexe care le afectează viețile.


Close – apare pe 18 ianuarie – Sam este o expertă în combaterea terorismului, cu o vastă experienţă în regiuni de război. Sam este ofertata să protejeze viaţa tinerei Zoe Tanner, o fată foarte bogată, moştenitoare a acţiunilor companiei înfiinţată de tatăl său. Dar, o tentativă de răpire are loc şi cele două tinere puse pe fugă. Sam trebuie să facă tot posibilul să o salveze pe Zoe, dar şi propria ei viaţă.


Polar – apare pe 25 ianuarie – Bazat pe romanul grafic „Polar: Came From the Cold” al scriitorului Victor Santos, filmul urmărește povestea unui ucigaș profesionist pensionat care este forțat să revină în acțiune atunci când devine ținta unei echipe de tineri asasini. Duncan Vizla se bucură de viața sa liniștită într-un cadru rustic, împreună cu Camille, care nu știe nimic despre trecutul său misterios ca ucigaș plătit. Cu toate acestea, trecutul lui Vizla revine zgomotos pe măsură ce o echipă de asasini este pusă pe urmele lui de foștii săi angajatori, care vor să-l omoare pentru a recupera 8 milioane de dolari. Acum, împotriva voinței sale, Vizla intră înapoi în joc, confruntându-se cu o armată de ucigași mai tineri, mai rapizi și mai nemiloși, care sunt gata să facă orice pentru a-l reduce la tăcere. Cu toate acestea, Vizla este unul dintre cei mai puternici ucigași din lume, iar misiunea așa-zișilor criminali nu va fi una deloc ușoară.


Ánimas – Între tărâmuri – apare pe 25 ianuarie – Viziunile sinistre ale unei tinere devin mai frecvente și mai cumplite după ce prietenul ei de-o viață își face iubită, iar tatăl său abuziv e ucis într-un mod ciudat.

Documentare originale Netflix în luna ianuarie 2019:

ReMastered: Massacre at the Stadium – apare pe 11 ianuarie – În curând
FYRE: The Greatest Party That Never Happened – apare pe 18 ianuarie – În curând
Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes – apare pe 24 ianuarie – În curând

Stand-up comedy pe Netflix în luna ianuarie 2019:

Comedians of the World – apare pe 1 ianuarie – În curând
Sebastian Maniscalco: Stay Hungry – apare pe 15 ianuarie – În curând

Animații și filme pentru familie originale Netflix:

Pinky Malinky – apare pe 1 ianuarie – În curând


Godzilla: The Planet Eater – anime, apare pe 9 ianuarie – Umanitatea, aliații lor străini și Godzilla intră în final ca o entitate distructivă puternică, cunoscută ca Ghidorah, care ajunge pe Pământ.

Carmen Sandiego – apare pe 18 ianuarie – În curând

Seriale licențiate pe Netflix în luna ianuarie 2019:

Outlander – sezonul 4, apare pe 1 ianuarie – „Străina” este o adaptare a seriei de romane scrise de autoarea de origine americană Diana Gabaldon. Serialul spune povestea lui Claire Randall, o asistentă medicală proaspăt căsătorită, care ajunge să călătoreacă în timp, din 1945 până în Scoția anului 1743. În această lume necunoscută, viața îi este pusă în pericol încă din prima clipă, când este forțată să se căsătorească cu Jamie Fraser, un tânăr ostaș scoțian viteaz și romantic. Însă adevărata dramă a lui Claire începe atunci când este prinsă între două povești de dragoste cu doi bărbați complet diferiți, din lumi ireconciliabile.Producția adaptată după cărțile scrise de Diana Gabaldon a ajuns la finalul sezonului al doilea pe canalul american Starz.


Prison Break – sezoanele 1-5, apar pe 1 ianuarie – Evadarea din pușcărie (2005) prezintă povestea intrigantă a lui Michael Scofield, interpretat de seducătorul Wentworth Miller, care înscenează jaful unei bănci pentru a ajunge în aceeaşi închisoare în care se află fratele său mai mare, Lincoln Burrows (Dominic Purcell). Aşteptându-şi rândul pentru scaunul electric după condamnarea în cazul unei crime pe care nu a comis-o, Lincoln se trezeşte coleg de închisoare cu fratele lui, în penitenciarul Fox River. Michael pune în aplicare, pas cu pas, un plan elaborat de evadare pentru el şi fratele sau. Povestea se complică atunci când la mijloc intervin interese financiare şi politice, dar şi conspiraţii guvernamentale.


How I Met Your Mother – sezoanele 1-9, apar pe 1 ianuarie – Cum am întâlnit-o pe mama voastră (2005) – Serialul urmărește personajul principal, Ted Mosby, și pe grupul lui de prieteni din cartierul Manhattan. Ca un dispozitiv de încadrare, Ted, în anul 2030, le povestește fiului și ficei lui evenimentele care l-au condus pe el la întâlnirea mamei lor.


Sons of Anarchy – sezoanele 1-7, apar pe 1 ianuarie – Fii anarhiei – În orașul Charming există o comunitate unită, aflată sub “controlul” unui respectat și temut club de motocicliști, aceștia ocupându-se în principal cu traficul de armament, operațiune camuflată în spatele unui service moto. Jackson “Jax” Teller este unul din membri acestui club, el fiind fiul răposatului conducător al clubului și adjunctul lui Clarence “Clay” Morrow, cel care a trecut la conducerea clubului și care i-a devenit tată vitreg după ce s-a căsătorit cu mama sa Gemma.Proaspăt devenit tată al unui băiat și confruntându-se cu o serie de nelegiuri din partea clubului, Jax se găsește în postura de a reevalua scopul clubului și de a înțelege mai bine planul tatălui său pentru acest club, lucru care îi face pe cei din club sa îi pună la îndoială loialitatea.

Homeland – sezoanele 1-6, apar pe 1 ianuarie – Homeland: Rețeaua terorii (2011) –  Homeland este un serial creat pentru televiziunea americană de Howard Gordon și Alex Gansa care se bazează pe serialul israelian Hatufim realizat de Gideon Raff. Personajul principal este Carrie Mathison (Claire Danes) un agent CIA care a ajuns să creadă că un pușcaș marin ce a fost ținut captiv de Al-Qaeda ca prizonier de război a fost întors de către dușman împotriva Statelor Unite, iar acum reprezintă o amenințare.Serialul a avut premiera pe 2 octombrie 2011. Acesta a fost primit extrem de bine de critici și a câștigat Globul de Aur pentru Cel mai bun serial de televiziune – Dramă în 2011. Filmările la o nouă serie de 12 episoade au fost programate să înceapă în primăvara anului 2012.

Power Rangers: Ninja Steel – sezonul 2, apare pe 1 ianuarie – În curând
Family Guy – sezoanele 11-14, apar pe 1 ianuarie – În curând

The 100 – sezonul 3, apare pe 1 ianuarie – Dupa 97 de ani de la distrugerea omenirii de catre o bomba atomica o nava spatiala in care se afla singurii supravietuitori trimit 100 de delincventi juvenili inapoi pe Pamant pentru a investiga posibilitatea re-colonizarii planetei. Proiect bazat pe cartea „The Hundred”. Serialul este creat de producatorii serialelor: Gossip Girl, The Vampire Diaries si Chuck. Din distributie fac parte actorii: Eliza Taylor, Henry Ian Cusick (Lost), Kelly Hu (Arrow), Isaiah Washington (Grey’s Anatomy), Eli Goree, Bob Morley, Marie Avgeropoulos (Cult), Paige Turco, Thomas McDonell, Christopher Larkin. Echipa: Echipa: W/EP Jason Rothenberg (Body Politic); EP Leslie Morgenstein, Gina Girolamo; D Bharat Nalluri.

The Paper – sezonul 2, apare pe 1 ianuarie – În curând


Ash vs. Evil Dead – sezonul 2, apare pe 3 ianuarie – Ash împotrival morților răi – După treizeci de ani, Ash Williams – vânător de demoni prin excelență – s-a întors să elimine monstruozitățile. Acum, va lupta cu o mână… forte.

Grimm – sezonul 6, apare pe 6 ianuarie – În curând
Tierra de Reyes – sezonul 1, apare pe 15 ianuarie – În curând


When Calls the Heart – sezonul 5, apare pe 18 ianuarie – Elizabeth Thatcher, o femeie tânără dintr-o familie bogată, se mută în micul oraș al Coal Valley pentru a fi noul profesor. Pe măsură ce se străduiește să se adapteze la viața de pe frontiera de vest, ea face noi prieteni, inclusiv ofițerul local de poliție, Jack Thornton.


Crazy Ex-Girlfriend – sezonul 4, apare pe 20 ianuarie – Rebecca Bunch este o femeie de succes, condusă și, eventual, nebună, care renunță impulsiv la toate – parteneriatul ei într-o firmă de avocatură de prestigiu și în apartamentul ei luxos din Manhattan – într-o încercare disperată de a găsi dragoste și fericire în acel focar exotic de romantism și aventură : suburbanul West Covina, California.
Voltron: Legendary Defender – sezoanele 1-2, apar pe 20 ianuarie – În curând

Filme și altele licențiate pe Netflix în luna ianuarie 2019:

The Light Between Oceans – apare pe 1 ianuarie – În curând


Transformers: Age of Extinction – apare pe 1 ianuarie – Patru ani s-au scurs de la bătălia dintre Autoboţi şi Decepticoni care a lăsat oraşul Chicago în ruine şi a curmat vieţile a peste o mie de civili. Guvernul Statelor Unite ale Americii a pus capăt colaborării cu Autoboţii şi i-a declarat drept fugari. O unitate de elită din cadrul CIA denumită drept „Cemetery Wind” este formată de Harold Attinger (Kelsey Grammer) cu intenţia de a-i descoperi şi extermina pe Autoboţii rămaşi, fiind ajutat de Lockdown, un Transformer vânător de recompense. Între timp, folosind datele obţinute de la distrugerea Transformerilor, magnatul Joshua Joyce (Stanley Tucci) şi firma lui de tehnologie Kinetic Solutions Incorporated (KSI) au descoperit „Transformium”, o moleculă instabilă de metal care se află în „sângele” Transformerilor.


The Great Wall – apare pe 1 ianuarie – În timpul dinastiei Song, la câţiva kilometri-nord faţă de Marele Zid Chinezesc, William (Matt Damon), Tovar (Pedro Pascal) şi alţi trei supravieţuitori dintr-un grup de mercenari europeni care se aflau în căutarea „pudrei negre” (prafului de puşcă) sunt urmăriţi de nişte bandiţi. După ce scapă de aceştia, ei se refugiază într-o peşteră, dar sunt atacaţi de un monstru fantomatic şi doar William cu Tovar scapă cu viaţă – cel de-al doilea reuşind să taie o mână monstrului. În ziua următoare, ei dau peste Marele Zid şi sunt luaţi prizonieri de soldaţii cinezi, conduşi de Generalul Shao (Zhang Hanyu), Generalul Lin (Jing Tian) şi Strategul Wang (Andy Lau).

Kicks – apare pe 1 ianuarie – La doar 15 ani, cel mai recent vis al lui Brandon este să dețină o pereche de pantofi sport Air Jordan, de la rege. Când ajunge în cele din urmă sa aibe perechea perfectă, acestea sunt furate. Într-o căutare pentru obține înapoi perechea de pantofi sport, Brandon și doi dintre cei mai buni prieteni pleaca într-o călătorie periculoasă prin Oakland, California , pentru a il găsi pe cel care ia luat pantofi sport.


Christine – apare pe 1 ianuarie – Filmul spune povestea Christinei Chubbuck, prezentatoare de stiri la o televiziune locala din Florida din anii ’70, care s-a sinucis in timpul unei transmisii in direct. Îmbinarea a două școli provoacă o mulțime de probleme conducerii Mandy, care trebuie să se ocupe de oameni care se confruntă cu probleme explozive și de elevi cu probleme. Cu lecții despre a fi învățate în și din clasă, educația poate să nu fie primul lucru pe ordinea de zi …

Fifty Shades Darker – apare pe 1 ianuarie – Urmând evenimentele din Fifty Shades Darker, Fifty Shades Freed (2018) urmărește continuarea complicatei povești de dragoste dintre Ana și problematicul Christian. După o nuntă extravagantă și promisiunea de a o proteja o viață întreagă, cei doi pleacă într-o lună de miere de neuitat. Tocmai când părea că împreună vor eclipsa orice obstacol, răutatea, soarta și dependența sexuală conspiră pentru a face din cele mai profunde temeri ale lui Ana, o realitate. Cu toate acestea, viața lui Ana este amenințată atunci când fostul ei șef, Jack Hyde, jură răzbunare pentru că a fost concediat de la SIP. De asemenea, Elena se întoarce să-l bântuie pe Christian și face viața cuplului mult mai supărătoare.

Split – apare pe 1 ianuarie – Deşi încrederea pe care Kevin o are în psihiatrul său, doctorul Fletcher, l-a determinat în cele din urmă să îi dezvăluie pe rând cele 23 dintre personalităţile pe care le are, o nouă identitate, cea a Fiarei, aflată încă în stare latentă este pe cale să îşi manifeste influenţa şi să le domine pe toate celelalte. Constrâns de una dintre vocile interioare să răpească trei adolescente, printre care şi pe Casey, care se remarcă prin încăpăţânare şi voinţă proprie şi devine astfel lidera fetelor, Kevin începe să ducă o luptă proprie atât cu personalităţile sale multiple, cât şi cu cei din jurul său, în timp ce zidurile dintre el şi ceilalţi încep treptat să se prăbuşească.


In a Valley of Violence – apare pe 1 ianuarie – Paul, un dezertor din armată care n-a mai putut suporta ororile și crimele asupra triburilor de indieni se decide să lase tot în urmă, inclusiv familia, și să plece spre Mexic. Însoțit de cel mai bun prieten, o cățelușă pe nume Abbie, poposește într-un oraș uitat și de lume și de Dumnezeu, Danton, oraș condus sub forța pumnului de către o familie autoritară care se ghida după principiul cine nu e cu noi este împotriva noastră. Orașul cu pricina s-a nimerit să fie în drumul lui Paul care mai mult de nevoie se oprește aici, unde lucrurile se precipită destul de repede si de urât dupa ce Gilly îi omoară câinele și încearcă să-l omoare și pe Paul aruncându-l de pe o stâncă. Paul se trezește viu și nevătămat și singura lui dilemă este dacă să-și continue drumul spre Mexic sau să-și răzbune cel mai bun prieten.
Scott Pilgrim vs. the World – apare pe 18 ianuarie – În curând
Pitch Perfect – apare pe 18 ianuarie – În curând
Serenity – apare pe 26 ianuarie – În curând

 

Au distribuit acest Film/Episod Online0
Comentariile sunt închise.